Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valljam be a feleségemnek, hogy nincs szeretőm?
Figyelt kérdés
Azt hiszi, azért nem szexelek vele, mert mással igen. Amúgy meg inkább élek szexmentes életet, mint hogy vele csináljam.2021. szept. 14. 11:09
1/20 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de ez baromi vicces kérdés😃 Valld be neki, bátran.
2/20 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy talán többet ártanék vele az önbecsülésének az igazsággal.
2021. szept. 14. 11:12
3/20 anonim válasza:
De akkor minek vagytok együtt ha hozzá se akarsz érni? Nincs értelme az ilyen dolgoknak. Ha szétmennétek, mindketten találhatnátok valakit, akivel boldogok vagytok. Így meg csak szenvedtek mindketten.
4/20 anonim válasza:
Nyugodtan mondd meg neki, hogy ez van. Én is megmondtam páromnak, hogy már egyszerűen nem kívánom és nem tudok tenni ellene. Sőt még a nyitott házasság lehetőségét is felajánlottam. 29 éves kapcsolat. 48F
5/20 anonim válasza:
:):) de ismerős :):) én nem tudtam neki megmagyarázni, O meg arra is emlékszik mikor mentem el csajozni :)
... Bár azt nem tudja megmondani kivel, mert én is kíváncsi lettem volna :)
6/20 anonim válasza:
"Amúgy meg inkább élek szexmentes életet, mint hogy vele csináljam."
Hát, ha ezt így a szemébe mondod, akkor figyelj, hogy a feléd repülő tányérok és poharak elől el tudj ugrani! :-))))
7/20 anonim válasza:
Nahh, puff neki, ilyen probléma is van :D Bevallani a nincset... :)
Ne azt mond, hogy őt nem kívánod, hanem, hogy a szexet. Max. figyelned kell, hogy önkielégítéskor se bukjál le ezután :)
9/20 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy lehet így élni? A saját feleségéhez gyakorlatilag hozzá sem akar érni, mi tart össze egy ilyen házasságot?
10/20 anonim válasza:
Pénz, hitel, közös lakás, gyerekek 🤷🏼♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!