Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek sokat dolgozik a férje, hogyan toleráljátok feleségek? Részletek lent.
Férfiként amiatt van saját vállalkozásom, hogy elégséges legyen csak napi 1 - 2 órát dolgozni ahhoz, hogy jólétben élhessünk :)
A többi idő a családé, sporté, túrázásé, és a kultúráé :)
Szerintem ha a saját vállalkozását építi az ember, az egyfajta befektetés. Nem (csak) pénzt fektetsz be hanem időt is. 3-5 év múlva ideálisan már csak napi pár óra munka van vele, és (remélhetőleg) sok passzív jövedelmet termel, ami az egész család számára megélhetést ad, sőt, talán még majd a gyerekeknek is...
Tehát sztem megengedhető a 12 óra munka pár évig és ilyenkor előnyös ha a társunk is mellettünk áll, ilyen esetben én is a férjem mellett álltam.
Azt viszont nem tudnám elviselni ha 10-20 évig építené a vállalkozását, és közben mondjuk a gyermeke gyerekkoráról lemaradna.
Ha nem a saját cégét építi hanem másnak dolgozik, azt semmilyen formában nem tudom tolerálni 8 órán túl. Hiszen így a plusz munkáért a profit más zsebében landol, mi meg csak a negatívumokat kapjuk. És ha egy férfi ezt nem képes átlátni akkor buta vagy nem való családfőnek.
Nem tudom mi számít soknak. Az én férjem napi 10 órában dolgozik heti 5 napot.
Nyilván elfogadom, mert ez az élet rendje, dolgozunk, hogy megéljünk. Én is dolgozom, munka után edzésre megyek. Ha Itthon vagyok, csinálom a házimunka rám eső részét, a kutyusunkkal foglalkozom, könyveket olvasok, sorozatokat nézek neten,
a hobbimmal foglalkozom. stb..
Egyébként esténként beszélgetünk, összebújunk, mindig együtt fürdünk, a hétvégéink pedig szabadok:) olyankor együtt vagyunk, csak úgy itthon, vagy valami közös program.:)
A szabadságunkat is mindig összehangolva vesszük ki, és együtt töltjük. Szeretjük egymást, ez a legfontosabb.:)
Férfiként írok.
van aki tolerálja, van aki nem :)
Fiatal koromban, még a GMK idejében volt egy névjegyem, kb 20 éves lehettem, és azt adtam át ismerkedéskor, mint egy a "csajozós duma" részeként :)
A névjegyen a nevem, elérhetőségem volt, és a tevékenység megjelőlésénél pedig ez a szöveg:
GMK-zó férjeket pótló GMK
ma már hűségesen élek a feleségemmel, és inkább vele vagyok, mint sokat dolgozzak :)))
15: napi 10 óra az áltag sztem hja multinál dolgozik vki
A "kevés" az ebben a rabszolgaországban a 8 óra sajnos
(Pedig az ideális az másfél-2 óra munka lenne naponta)
Soknak egyébként a 12-14 óra számít (sokan vannak akik tényleg ennyit ülnek melóhelyen. reggel 8tól este 10-11ig)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!