Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szubmisszív férfiak, mennyi és milyen házimunkát szoktatok végezni? Vagy egyáltalán nincs hatással a házimunka megosztására, hogy szubmisszívek vagytok? Domináns nők, mik a tapasztalataitok házimunka témában?
Attól függ. Némelyik pár között csak a hálószobában van alá-fölé rendeltség, csak a játék idején, de vannak, akik 24/7-ben szerepben maradnak. Utóbbiak közé tartozom. Nálunk a szolgám végzi a házimunkát, és természetesen megbüntetem, ha nem elég jól végzi.
Domináns N
Egyedülálló szub férfi vagyok, akkor gondolhatod, hogy "nálunk" ki végzi a hm.-et?
Én.
23/F
Én az exem subja voltam, szerencsére elég perverz volt, és kreatív is, úgyhogy mindig összekötötte az otthoni házimunkát valami pajzánsággal, így készséggel végeztem el a házimunkát.
Néhány példa:
- Porszívózás közben minden percben súlyokat rakott a golyóimra, amig nem voltam kész a szobával.
- Ahány percbe tellett elmosogatnom, annyi napig erényövben voltam.
- Portörlés közben végig fenekelt, korbácsolt, néha tökönrúgott, ezzel is gyorsitva a folyamatot.
- Fürdőszoba takarítás közben előre kellett hajolnom folyamatosan hogy meg tudjon dugni.
Ha kellően kreativan oldjátok meg, játékosan, akkor a házimunka nem is házimunka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!