Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Gáz, hogy kb. Alig dolgozom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy kb. Alig dolgozom inkább alkoholista vagyok, a férjem meg 13-14 órát dolgozik napi?

Figyelt kérdés
2021. aug. 23. 21:12
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Törekedj arra, hogy meg tudd oldani pszichoterápiára eljárni és az anonim alkoholisták is biztosan sokat tudnának segíteni.

Addiktológust is felkereshetsz.

2021. okt. 3. 04:15
 32/41 anonim ***** válasza:

Akik szidnak, dehonesztálnak, azokkal ne foglalkozz.

Szóval - szerintem - a kérdés kiemelgetése helyett inkább ilyen, általam az előző kommentben említett szakembereket keress a neten. Párodnak pedig mondd el, hogy nagyon rendbe szeretnél jönni.

Ha kamu a kérdés, akkor abban bízom, hogy egy majdani rászoruló olvassa kommentjeimet és segítséget kaphat ezáltal.

2021. okt. 3. 04:20
 33/41 A kérdező kommentje:
Jajj már megörültem, erre ha kamu a kérdés.... Na m1
2021. okt. 3. 04:44
 34/41 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit jelent a "m1", mindenesetre kérj segítséget mielőbb.

Párodnak mondd meg: "rendbe szeretnék jönni, sajnálom ami eddig történt".

2021. okt. 3. 05:00
 35/41 anonim ***** válasza:
Megkeresheted őket is, ha változtatni szeretnél életeden: Félúton Alapítvány, valamint az alábbi honlap is hasznos lehet, megkérdezheted a szakembereket: [link]
2021. okt. 3. 05:17
 36/41 A kérdező kommentje:

"rendbe szeretnék jönni, sajnálom ami eddig történt".

Igazából ő vette folyton a piát, mert akkor perverzebb vagyok. Tegnap mondtam neki, hogy ideje lenne leállni és dolgoznom kellene, de csak nevetett. Az a baj, hogy már napi 2L bornál tartok. Le tenni letudom a piát, de aztán megint 2 hét múlva csak 1 sör és kezdődik minden előröl. Nem tudom mi lesz így

2021. okt. 3. 09:06
 37/41 anonim ***** válasza:
Kamu.
2021. okt. 3. 12:31
 38/41 anonim ***** válasza:
Az általam ajánlott helyeket, honlapokat felkeresheted, ha szeretnéd hogy változzon valami.
2021. okt. 3. 19:31
 39/41 anonim ***** válasza:
Mi van veled kérdező?
2021. okt. 18. 20:17
 40/41 A kérdező kommentje:
Sikerült letennem az alkoholt, nagyon produktív lettem és szorgalmas. Többet nem fogok inni, nem akarok újra így járni.
2021. okt. 19. 02:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!