Apa alkoholista kis koromtól vele voltam othon míg anya dolgozott mit tegyek hogy ne legyek ki téve ennek most 12 vagyok?
Ez ellen sajnos nem tudsz semmit sem tenni, ebbe benne kell élned, viszont, hogy erre ilyen fitalaon rájöttél ez már jó, mert akkor kereshetsz megoldást, hogy hogyan kezeld a dolgot, illetve szerintem lesz mit feldolgoznod, majd ha nagy leszel, akkor tudsz csak kiszakadni. Addig pedig sok-sok kitartást!
Majdnme hasonló cipőben járunk. 19/L
Nagyon sajnállak. És ugyan off, de itt szeretném leírni, hogy én az alkoholt is ugyanolyan elbírálás alá tenném, mint a drogokat.
Vannak drága, minőségi borok? Vannak drága, minőségi kábszerek is.
AZ alkohol fogyasztás sokkal több kárt okoz, mint amennyi a kulturális értéke, ha van ilyen. A kokainnak, egyéb kábítószereknek is van kulturális értéke. 12 egy tucat. Egy legalizált drog, ami nagyobb problémát okoz, mint a fű és egyéb. Én mondjuk még nem is füveztem, de nem is akarok. Bulizni szeretek, de kiakasztó, mikor tizenévesek részegen fetrengenek. EZt miért hagyják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!