Mit tegyek? Nekem apum alkoholista ha jozan nagyon jol elvagyunk ha iszik kiabál kötözködik megver anya mellete áll nem hajlando elhagyni de már borzasztoan fáj mikor megüt:/ van mikor felemel és eldob 14éves vagyok
"de azok is mit tesznek?"
Szó szerint szarnak bele, nálunk is ez volt 5-ör rendőrt is hívtam faterra, azok is szartak bele. Mivel jópofázott nekik meg vicceket mesélgetett, elröhögtek vele 5 percet és kezdődött elölről.
Leszel még te 18 éves addigra megerősödsz, és pofán verheted a rohadt görényt. Én is ezt tettem, nagyon rászolgált a kezelésre. Ha nem akarsz várni 4 évet, vannak haverjaid 7-8 14éves is eltudja verni, fizethetsz 10 000-et pár foci drukkernak az is megoldás.
Fél évig jó felnőtt lett utána szavát sem lehetett hallani, nevelni kell ennyi.
Mostanában megint kanászodik, 20kg többletemet be kell lassan megint vetnem a jó cél érdekében...
Vigasztaljon a tudat az idő múlásával ő gyengül, viszont te erősödsz, jón még a részeg söpredékre is verés.
De ne vidd túlzásba, iszonyat boldogságot fogsz érezni mikor elsőre eltudod verni, nehéz lesz abbahagyni. Ő is ilyen örömöt érezhet valószínűleg mikor téged ver. Engem is 4en szedtek le róla, elrepedt a csuklóm annyit gyapáltam, de megérte!
Van más rokonod? A gyámhatóságtól lehetne segítséget kérni, de ha ezt nem mered most rögtön, akkor addig is itt névtelenül is beszélgethetsz (emailben vagy telefonon):
Van az iskolában vagy az önkormányzatnál gyerekpszichológus, ifjúsági pszichológus? Ő képes lenne igazolni, hogy valószínűleg tényleg bántalmaznak, és tudna segíteni abban, hogy hogyan lehetne elindulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!