Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban korai lenne? Miért gondolják így a rokonok?
Barátommal 7 hónapja vagyunk együtt, viszont 3 éve ismerjük egymást, jó barátok voltunk.
Szeretnénk az éven összeházasodni. De több ember a rokonságomból szerint ez korai még.
Mi nem gondoljuk ezt, szeretjük egymást.. így mire várjunk?!
Ő 27 éves, én pedig 24.
Ennyi idő alatt szerintem sem ismerheti egymást két ember annyira. Párkapcsolat teljesen más jellegű mint egy barátság.
De, kit érdekel más véleménye, ha ti azt akarjátok?
Csak kettőtökre tartozik, mikor tesztek lépést.
A rózsaszín ködben könnyű ezt elhatározni, de utána nem olyan egyszerű, hogy legfeljebb szakítotok. Egy válás sokkal bonyolultabb.
Másrészt ha "örökké együttlesztek", akkor teljesen mindegy, hogy idén, vagy egy év múlva lesztek házasok. Kivéve, ha azonnal kell a CSOK, oda muszáj házasnak lenni.
Magadtól kérdezd meg: hova siettek? Miért akartok ilyen gyorsan házasodni? Te miben látod jobbnak, mint egy jövő nyári esküvőt?
Mi úgy, hogy 2 hónap után összeköltöztünk, 3év után lett egy gyerekünk, tervezve, igy is gondolkodtunk rajta 🤣 4.évfordulónkon volt az esküvőnk.
Én sem hinném, hogy annyira ismeritek egymást.
Valószínűleg értelmesebb dolog volt előbb a közös gyerek, mint az esküvő. Okos vagy te is.
9!
Ja igen, mert kőbe vésett szabály, hogy csak házasságban foganhat a gyerek 🤦♀️🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!