Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez ilyen szituáció tud problémákat szülni egy jövendőbeli házasságban?
10-es vagyok, és az első mondat helyesen:
"A házassági szerződés, mint minden szerződés, egy KÉTOLDALÚ megállapodás."
"csak az esküvőnket tudja állni..."
csak??!!
tudod az mennyibe kerülhrt, milliós tétel is lehet!
én apádat sajnálom csak, szegény fizikai munkát végez, erőn felül kifizeti a lagzidat és még a házukat is rád íratja...
és te?
van már egy diplomád, mert most vagy mesterin.
miért nem melózol?
levelezőn is lehet tanulni.
én nem hagynám, h. apám fizesse a kis pénzéből a lagzimat.
és ha a pasid vágja a pofákat, ez legyen egy jel, nem kéne hozzámenni.
Apukád ki lesz fizetve, ez alap, csak te úgy gondolod, hogy dolgoztatod apukád ingyen, cserébe jogokat követelsz.
Különben hagy döntse már el a leendő párod, hogy kivel végezteti el a munkát.
A mesterek ígérni tudnak, dolgozni már nem annyira
Dolgoztatom apámat ingyen? Már ne ne haragudj, de apám a legjobbat akarja nekem, és szívből teszi, mert a lánya vagyok :D, az ő szülei is segítették őt, amiben csak tudták :D. Ha nem tudsz valami hasznosat mondani a rosszindulatúságon kívül, akkor inkább ne is kommentárold a kérdésem.
Az össze többinek meg köszönöm a hasznos válaszokat.
Akkor építsen egy házat neked, ne hívatlanul állítson be egy építkezésre.
Vagy nálatok ez a szokás?
Nem hívatlanul állított be egy építkezésre :D. Így lett megbeszélve apám meg a párom között, hogy nem akkreditált mesterekkel építkezünk mert akkor kb minden duplán jönne ki, ha még a munkásokat is fizetni kellene.
Apám rágta át a tervrajzokat is és ő csinálja a fő építkezést. Ennyi.
Szóval nálunk ez NEM szokás! Jobbnál jobb kommentek a részedről :) de csak mosolyogni tudok rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!