Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell X házasság után is koton ?
Na jó most en vagyok a hülye ezek szerint,de a legjobb barátnőm arról mesélt a minap,hogy ők most ünneplik a 2 házassági évfordulot és már 6 éve vannak együtt,de a mai napig óvszert használnak úgy,hogy a csaj fogamzásgátlót szed,35 éves és 8 éve vannak együtt.
Őszintén én a pasimmal 3 éve vagyok együtt komoly a dolog hosszú távú a kapcsolat,de mi már az első szexnél se használtunk gumit, ő se szereti és én sem,nekünk kényelmes a fogamzásgátlót simán. Én is 35 vagyok
Legfurább az amikor egyszer anyám megkért,hogy pakoljam ki a bevásárló táskát,durex volt benne,mégis mi a fenének nekik óvszer, ha 15 éve együtt vannak,akkor 15 éves voltam.
Járok rendszeresen nőgyógyászhoz
Erős fogamzásgátlót szedek a vérzés miatt
Tudom,hogy nincs semmilyen nemi betegségem
Felnőtt 35 éves nő vagyok, nem egy 16 éves,aki azt mondja a barátjának, hogy legyszi húzz kotont
Csak nekem fura ?
Hozzá teszem 20 éves korom óta szedem a fogamzásgátlót
15 év alatt egyszer nem lettem terhes, mielőtt valaki azt mondja,hogy ez az egy védekezés,nem elég
Ha rendszeresen szedem akkor de elég
Azok a férfiak és nők válasza érdekel,akik már elmúltak 30 evesek, és csak óvszert használnak
Miért
Nektek nem lenne élvezetesebb az együttlét anélkül?
Mondom én vagyok a hülye,hogy ez a kérdés felmerült bennem,de nekem ez fura
X az egy számot jelöl matematika
X év pl lehet 5-10-15
Jó látom az év szó kimaradt,de szerintem így is érhető a kérdés
Mi 17 éve vagyunk házasok, 3 gyerekünk van.
Mai napig gumit használunk, mert nem akarom tönkrevágni magam a hormonokkal.
Ennyi, ez az oka.
Én 34 vagyok, 9 éve vagyunk együtt, eszembe sem jut fogamzásgátlót szedni, nekünk tökéletes az óvszer is.
Nincs ebben semmi furcsa.
(Az óvszer+fogamzásgátló mégbiztonságosabb, teljesen érthető ez is, ha valaki semmiképpen nem akar gyereket)
Jó értem
Köszönöm hogy leírtátok
Anyától megkérdezném amikor először pasizni kezem,hogy ők miért használnak óvszert,ha 17 éve együtt vannak
Választ nem kaptam rá
Én csak azért szedek fogamzásgátlót
Mert rendszertelen és bő erős vérzésel küzdöttem,és ez vált be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!