Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ki hogyan tette túl magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan tette túl magát azon, ha házasként másba lett szerelmes?

Figyelt kérdés

Soha nem gondoltam, hogy ez velem megtörténik. 36 éves vagyok, a férjemmel 15 éve együtt, a gyerekeink már iskolások. Megvan mindenünk, a férjemre egy rossz szavam nem lehet, a gyerekek is imádják.

Soha nem akartam másfelé kacsintgatni, és nem is csaltam meg soha.

Talán ott a probléma, hogy annyira fiatalnak érzem magam, és hiányozni kezdett a szerelem érzése. Ez persze nem volt tudatos, csak most kezdek rájönni.

Régóta felfigyeltem egy férfira, pár hónapja pedig úgy alakult, hogy beszélgetni kezdtünk, rámírt. Ugyanúgy családos, imádja a gyerekeit, a feleségét. Soha nem hagyná el őket, és én sem. De ott a kémia, amit nehéz nem észrevenni...Nem tudom, éreztem-e ezt valaha.

Pár hétig leveleztünk, találkoztunk (egy munkahely), teljesen elvette az eszünket, annyira jól érezzük magunkat együtt. De! Már az elején tisztáztuk, hogy egyikünk sem akar bajt, beszélgessünk, az nem bűn....De aztán persze a téma elmegy egy nagyon személyes irányba, ahol már nem kérdés a kölcsönös szerelem ténye.

A nyáron nem találkozunk, s mivel túl veszélyes, befejeztük a beszélgetéseket is anélkül, hogy bármi történt volna köztünk fizikailag.

Nem láttam 6 hete, de minden percben rá gondolok. Nem akarom....A családomat akarom...

Szeptembertől újra minden nap látjuk egymást majd. Nem egy irodában, de a mindennapi találkozás elkerülhetetlen.

Nem az a kérdés, mit tegyek, azt is tudom mit kell és mit fogok, viszont közben szenvedek. Megnyugtatna, ha hasonló cipőben járó megosztaná a tapasztalatait, mert bárhogy igyekszik a férjem, mindent megad nekem, és én nagyon szeretem őt, folyamatosan a másikra vágyom. Nevetséges, ki akarom iktatni az érzést, de nem sikerül eddig...

2021. júl. 27. 12:56
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
42%

1. a férjed hogy tudta meg, ha nem történt semmi?

2. szerintem nem feltétlenül kellerőltetned a férjeddel a dolgot, legyünk már őszinték, kedves, jó ember, de nem vagy már belé szerelmes és szexuéálisan sem mozgat már úgy meg.ha ez a mostani csávó ki is kerül a képből, majd jön másik.

alapvetően én azt látom, hogy ne vagy boldog a házasságodban, vágysz 36 évesen még vmi. többre, újra.

és már sorry, de sztem nem a férjeddel fogsz megvénülni.

jön majd más vki, más szerelem...

az önismereti munkát ezzel el is végezted, mert épp ez a csávó döbbentett rá, h. nem vagy a helyeden.

szóval én a helyedben a válást fontolgatnám, és adnék magamnak még 40 előtt új esélyt.

2021. júl. 27. 15:46
 12/34 anonim ***** válasza:
29%
Hat nem tudom. A magad reszerol mar amortizaltad a kapcsolatod, amin neked kellett volna dolgoznod, hogy helyrealljon a rend. Igy, hogy kiderult, mar a ferjed sem biztos a kapcsolatban. Ez a tuske mostmar mindig ott lesz, csalodast okoztal. Es nem csak benned csalodott, hanem a hazassagotok kikezdhetetlensegeben is. A ferfiak, marmint akik az eletuket komolyan veszik, azok terveznek. VAn A terv, van B es van C. Mindenre, ami eszukbe jut. Eddig nem merult fel, hogy legyen terve arra, ha elvaltok. Most mar lesz. Ez pedig azzal jar, hogy centire pontosan tudja, hogy mikor fog kilepni a hazassagbol. Sokkal kevesbe lett utesallo a hazassagotok, egy kisebb valsag is borithatja a lapokat, mert mar nem orok tarskent gondol rad. Es mar te sem gondolsz igy ra. Akkor nem lenne kerdes az, hogy megbanod a tetted, vagy haritasz tovabb, hogy beszelgetni nem bun. Ahanyszor ezt mondod neki, annyiszor szursz bele egy kest. Probalod bagatelizalni a kerdest, pedig epp az eletetekert kuzdotok, ha nem vetted volna eszre. Miert olyan nehez felvallalniazt, hogy elbsztam, soha szoba sem kellett volna allnom vele? Tok mast jelent, mint a beszelgetni nem bun. Tudod miert? Mert nincs onbizalmad. Nem mersz megtenni dolgokat. Nem mersz szembenezni a kovetkezmenyekkel. Nemcsak a ferjed elott, magad elott sem. Az a masik kis "beszelgetos, huseges" peldaul igen tevolegesen hozzajarult ahhoz, hogy hamarosan egyedul nevelgesd a gyermekeid. Neked a meg a szived dobog erte? Hejhej, van itt baj a fejedben eleg sok. Gondolom o altatta a felbukkano rossz erzeseket, a beszelgetni nem bun dumaval. Na mindegy lapozzunk. Az onbizalomhiany miatt sem mersz munkat valtani. Jol fizeto allasod van? Na es? Ha tonkremegy a parkapcsolatod, akkor jopar nagyobb bajod is lesz ennel. Felsz, hogy mashova mesz, es a ferjed megsem marad melletted? Akkor meg minden is rosszul vegzodott? Benne van a pakliban. Hogy gondoltad, meguszod par atbeszelt estevel ezt az egeszet? En a helyedben nem tetovaznek, egybol mennek a ferjemhez, hogy dontsuk el ketten, hogy valtsak-e munkahelyet. Itt nem csak rolad van szo. Alapvetoen ebbe nem szokott a masik fel beleszolni, de itt jo lenne, ha rohadt gyorsan elkezdened megerositeni a kozos dontesekkel az igen meggyengult kapcsolatodat. Dontsetek ketten. Megeri-e kevesebb penzert az, hogy nem latod tobbet? Neked megerne? Neki megerne? Ahogy latom, neked igenis valtasra van szukseged, es ahogy gondolom a ferjed is nyugodtabb lenne tole. A penzt meg majd hajkurasszatok 1-2 ev mulva, most nem az kell legyen a fokuszban. En azt latom, hogy teljesen mas vilagban elsz, sodrodsz es nem iranyitod az eleted. Belenavigaltad magad egy helyzetbe, de megoldani nem tudod, aldozatot hozni szinten nem. Csak legyen minden a regi. Hat az nem lesz. Most kell kicsengetni az arat annak, hogy beengedtel egy masik ferfit az eletedbe, es rajtad is mulik mekkora ar lesz. Ha megprobalod meguszni aproval, akkor lehet rafizetsz. Hulye ne legyel, nem kell azonnal felmondani, hogy ezzel demonstrald, hogy te mennyire kitartasz a ferjed mellett, de bizony ra kene fekudni egy uj allas keresesere, amit deklaraltan a kapcsolatotok megmentese miatt teszel. A szivdobogasodat meg probald meg a ferjed fele tenni, nem pedig afele, aki miatt ebbe a csavaba kerultel.
2021. júl. 27. 15:47
 13/34 anonim ***** válasza:
76%

12-es nagyon kioktató, moralizáló vagy!

miért erőltesse a házasságát, ha már nem boldog?

tkp.-en fiatal lány kora óta van ebben a kapcsolatban, nem élt korábban, nem tapasztalt.

volt 15 jó éve, megszülte, felnevelte a gyerekeit.

itt érzésekről beszélünk, nem pedig egy óra megjavításáról, ami van centizve és megoldható.

a tisztességes a válás lenne, nem egy másik ffiért, hanem önmagáért.

azzal nem értek egyet, hogy mindenképp maradjon, ha neki már jó.

2021. júl. 27. 16:01
 14/34 anonim ***** válasza:
jav. ha neki már NEM jó
2021. júl. 27. 16:02
 15/34 anonim ***** válasza:
47%
Segitseget kert, de nem lat tisztan. En kimondtam helyette a dolgokat, hogy leszalljon a foldre es ket labbal alljon meg rajta. Ennel tobbet en nem tehetek, minden az o dontesein mulik. Amugy pedig igen, azt a reszet nem taglaltam, hogy ideje elgondolkozni a valason, pedig, mint az eset mutatja ez mar igenis bent van a spejzban. De elotte azert csak meg kene probalni megmenteni a kapcsolatot, ha gyerekek is erintettek benne. Ha nem megy, akkor majd ugyis kiirja a kovetkezo kerdest, arra is kap majd valaszokat. Egyelore meg ott tart, hogy maganak is hazudik arrol, hogy mi volt ez es neki ebben mi volt a szerepe, ezert nem ismeri fel, hogy mi is tortenik korulotte.
2021. júl. 27. 16:36
 16/34 anonim ***** válasza:
89%

15, nem te kioktattad és számonkérted...

amúgy érdemes a férj szerepét is megvizsgálni, ha a kérdező már nem érzi a tüzet, azért ketten felelnek, soha nem 1dül.

hagyjuk már, h. kedves ember... egy szerelemhez ennél több kell...

2021. júl. 27. 17:00
 17/34 anonim ***** válasza:
29%
En inkabb azt mondanam, hogy szembesitettem a tettevel es a kovetkezmenyeivel. Majd a ferje fogja szamonkerni, nem az en dolgom. A tukor az tukor, ha az ember olyat tesz, akkor nem kellemes belenezni.
2021. júl. 27. 17:16
 18/34 A kérdező kommentje:

12-es, nem értem a támadást. És nem is az volt a kérdés, hogy maradjak, vagy menjek.

A beszélgetni nem bűnt úgy értettem, hogy így kezdődött, így gondoltam akkor. Nyilván már megbántam. Hibáztam, ember vagyok.

Megtehettem volna, megtehette volna, de nem tettük meg, nem volt csók, se semmi, mert szeretjük a házastársainkat!

Lehet irányítani az érzelmeket? Nem tudom, lehet-e, de megpróbálom.

Helyre akarom hozni a házasságomat, ez száz százalék, nem erre irányult a kérdés. Igen, a házasság munka is, és vannak hullámvölgyek. Olyan támad, aki már megélt 15-20 évet egy házasságban?

Félreértés ne essék, persze, hogy az én hibám, nem kérdés. Soha senkire nem néztem rá, és egyszer csak jött ez az egész.

4 gyerekünk van, szép családunk, dobjam félre az életünket? Dehogy teszem, dolgozni akarok azon, hogy kimásszunk ebből, és el akarom felejteni a másikat. Hiszem, hogy ez lehetséges, erre is irányult a kérdés.

A férjem hamar megérezte, ismer, rájött, bevallottam. Nagyon igyekszem, megbocsátott, nem akar elveszíteni.

Mi, ki a másik pasi? Senki, nyilván nem is ismerem rendesen. Azért merészkedtem kiírni a kérdést, mert senkinek nem merem elmondani, pedig csak az az egy segít. Ki vagyok készülve, hogy alig alszom, minden gondolatom amott van...Ez aggasztó. De hiszem, hogy változni fog...

2021. júl. 27. 20:11
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés hogy majd a férjed elfogadja-e. Hisz ismer, tudja hogy nem otthon vagy lélekben.

Egy 16 éve házas nő

2021. júl. 27. 20:13
 20/34 A kérdező kommentje:
Türelmes, vissza akar kapni. Mindketten hisszük, hogy helyre tudjuk hozni. Én is, minden fájdalom ellenére.
2021. júl. 27. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!