Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire oké, normális,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire oké, normális, megszokott, ha a férj rendszeresen elvárja, hogy idő és lehetőség,nyugalmas helyszín hiánya miatt a feleség egyoldalúan elégítse csak őt gyorsan ki ( egyoldalúan, ő nem csinál a feleségnek semmit)?

Figyelt kérdés
2021. jún. 7. 01:24
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Oda-vissza? Mármint, hol az egyiknek van hol a másiknak?
2021. jún. 7. 02:11
 12/21 anonim ***** válasza:
53%
4 esnek Akárki akármit is kommentel jó fej vagy!!! Tetszik a válaszod. Bár engem férfiként zavarna ha a másiknak közben nem jó huzamosabban. Kitalalnék valamit hogy viszonozzam.
2021. jún. 7. 04:03
 13/21 anonim ***** válasza:
2%

Na de mit ad a férj? Haza adja a fizut? Enged szülni? Nem bánt?

Ha a segít, keres, nem bánt, akkor jár neki, az egész napi meló után.

2021. jún. 7. 05:10
 14/21 A kérdező kommentje:

A fizetésnek van köze a házastársi sexhez?

Pld akkor van egyoldalú sex a férfinek, ha pld túl kevés fizetésű a nő, ezért a férjnek jár, a kisfizetésű feleségnek meg nem, ezért ő csak megcsinálja a férjnek, ha lesz jobb fizetése, esetleg kaphat ő is?

A fizetési sávok hogy vannak?

2021. jún. 7. 07:26
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, NEKED oké ez így? Teljesen mindegy, hogy másoknak jó-e kielégítetlenül maradni. Az a fontos, hogy Neked jó-e. Ezt neked és a partnerednek kell megbeszélnetek és megoldást keresni.
2021. jún. 7. 08:35
 16/21 A kérdező kommentje:

Nem az én életem.

Barátnőnél hétvégeztünk. Ők( házaspár) voltunk és ketten csajok. A férje mérges lett, mert a szokásos vasárnap reggeli menet kimaradt miattunk, vendégek miatt, veszekedtek, férj elviharzott, barátnőm sírt és ekkor mondta, hogy náluk mik vannak. Nekem fura volt, neki meg az volt a fura, hogy nekem fura.

2021. jún. 7. 08:43
 17/21 anonim ***** válasza:
97%
Enged szülni 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2021. jún. 7. 08:47
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem normális. És csak amiatt, mert elvárja.

Célozhat arra, hogy neki ez jól esne, te pedig eldöntöd, hogy van-e kedved/hangulatod ahhoz, hogy a kedvére tegyél. Bevállalod-e, rossz érzés nélkül, hogy te nem kapsz “semmit”.

Jó érzés önzetlenül örömet szerezni a párunknak. De rendszeresen plusz azért mert elvárja..

L

2021. jún. 7. 08:48
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor normális, ha mindkét félnek oké így. Nekem van, hogy nincs hangulatom, de lerendezem a páromnak, mert tudom, hogy ő nagyon szeretné, én meg szívesen okozok neki örömet. Ahogy van, hogy én vagyok fáradt a kölcsönösséghez, olyankor ő elégít ki engem. Általában mégis kölcsönös, de van, hogy nem jön össze.

De soha, egyikünk sem hisztizik, nem elvárás, olyat meg végképp nem csinálunk, amit ez a jóképességű úriember.

2021. jún. 7. 08:58
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

De ezt a fáradozást hadd értsem meg. Ebben ott a kulcs, hogy te ezt akarod. Neked ez nem teher, vagy neked többet ér az élvezet, minthogy teher legyen.

Ha te meg akarod mászni az Annapurnát, hiába nehéz, téged hajtani fog az, hogy meg AKAROD csinálni; nekem, aki a Kékestetőre sem akar menni, nehezebb lesz, mert én NEM AKAROM csinálni.

2021. jún. 7. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!