Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ez teljesen normális és csak én reagálom túl?
Férjemmel a múltban voltak bizalmi problémáink. Majdnem megcsalt, azóta bizalmatlan vagyok vele.
Minden este eljár vásárolni a gyalog 10 percre lévő boltba. Mindig 1 órára megy el. Azt mondja, sokáig nézelődik.
Ma viszont már nem bírtam tovább, követtem (tudom, nem szép dolog, de nem nyugodott a lelkem).
Nem csajjal találkozik, de vásárlás után megáll és cigizik, alkoholt iszik és filmet néz a telefonján.
Igazból azzal van problémám, hogy reggeltől estig dolgozik, alig tudunk együtt lenni. Max annyira, amíg együtt levisszük a kutyát. Én a helyében sietnék haza a feleségemhez, hogy legalább együtt lehessünk lefekvés előtt. De az 1 órás útból fél óráig áll az utcán. És ezt minden nap.
Én vagyok hülye, hogy ezt eltúlzom? Ne szólogassatok be lécci, így is zaklatott vagyok.
Menj vele, pl holnap.
Ha csaj tudja mikor írhat, nézd meg a pasi reakcióját amikor csippan a telefon.
Én a helyében megbeszélném a csajjal, hogy csak akkor írjon, ha én is írok.
Tegyük fel, nincs csaj a dologban. Akkor is aggódnom kellene, hogy így eljárkál és mást mond róla?
Az én élettársam beáll az udvarra kocsival, aztán főzős videókat néz 20 percen keresztül. Ha nekem van olyan kemény napom, én is ucsorgok még lenn, hogy ki tudjon szállni belőlem a feszkó, mielőtt találkozom a kedvesemmel, különben lehet, hogy sárkány lennék! 😅
Szóval van ilyen, bár lehet, hogy nálatok nem ez a helyzet, de ezt csak te tudod kideríteni! 🤷🏼♀️
Menj vele egy pár napig, mit veszthetsz?
Lehet csak plolyan haverral csetel akit nem bírsz, vagy szokott találkozni egy haverjával.
Ne haragudj, de én vizuális vagyok és szétröhögtem magam. Látom ahogy a tesco oldalát támasztja miközben sörözik és cigizik és nézi a barátok köztet
csóri hát mit teszel te vele otthon? :D
9
Lehet a kérdező szexuálissan szétszedi a pasit, az meg nem bírja az iramot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!