Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ez teljesen normális és csak én reagálom túl?
Férjemmel a múltban voltak bizalmi problémáink. Majdnem megcsalt, azóta bizalmatlan vagyok vele.
Minden este eljár vásárolni a gyalog 10 percre lévő boltba. Mindig 1 órára megy el. Azt mondja, sokáig nézelődik.
Ma viszont már nem bírtam tovább, követtem (tudom, nem szép dolog, de nem nyugodott a lelkem).
Nem csajjal találkozik, de vásárlás után megáll és cigizik, alkoholt iszik és filmet néz a telefonján.
Igazból azzal van problémám, hogy reggeltől estig dolgozik, alig tudunk együtt lenni. Max annyira, amíg együtt levisszük a kutyát. Én a helyében sietnék haza a feleségemhez, hogy legalább együtt lehessünk lefekvés előtt. De az 1 órás útból fél óráig áll az utcán. És ezt minden nap.
Én vagyok hülye, hogy ezt eltúlzom? Ne szólogassatok be lécci, így is zaklatott vagyok.
Self time-ot tart.
Szeret egyedül lenni és kicsit relaxálni.
Simán lehet, hogy otthon folyton beszélsz hozzá, kizökkented, elvárod, hogy valamit csináljatok együtt, vagy tudom is én.
Én is kikészülnék, ha akarnám nézni a napi kis 1 órás sorozat részemet és nem gondolni semmire, és oda jönne a csajom és kérdezgetne akármiről.
Akár lényeges dologról, akár lényegtelenről. Ha "üresdobozolok", akkor ne zavarjanak. Akkor hadd szálljak ki a világból nyugalomban. Olyankor pihen az agyam és ne zökkentsen ki senki.
Talán melletted ez nincs meg neki, ezért menekül valahova.
Sztem kövesd még párszor, hogy tényleg csak ennyit csinál-e? :)
24F
A feleségéhez csak az siet zaza, akit szerernek, nem csesztetnek folyamatosan, kedvesek vele, várják haza.
Ahol számonkérés van , meg kötelesség, semmi elvezet, onnan menekulnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!