Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ugye ez teljesen normális és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye ez teljesen normális és csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Férjemmel a múltban voltak bizalmi problémáink. Majdnem megcsalt, azóta bizalmatlan vagyok vele.

Minden este eljár vásárolni a gyalog 10 percre lévő boltba. Mindig 1 órára megy el. Azt mondja, sokáig nézelődik.

Ma viszont már nem bírtam tovább, követtem (tudom, nem szép dolog, de nem nyugodott a lelkem).

Nem csajjal találkozik, de vásárlás után megáll és cigizik, alkoholt iszik és filmet néz a telefonján.

Igazból azzal van problémám, hogy reggeltől estig dolgozik, alig tudunk együtt lenni. Max annyira, amíg együtt levisszük a kutyát. Én a helyében sietnék haza a feleségemhez, hogy legalább együtt lehessünk lefekvés előtt. De az 1 órás útból fél óráig áll az utcán. És ezt minden nap.

Én vagyok hülye, hogy ezt eltúlzom? Ne szólogassatok be lécci, így is zaklatott vagyok.

2021. máj. 17. 21:32
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
93%

Self time-ot tart.

Szeret egyedül lenni és kicsit relaxálni.

Simán lehet, hogy otthon folyton beszélsz hozzá, kizökkented, elvárod, hogy valamit csináljatok együtt, vagy tudom is én.

Én is kikészülnék, ha akarnám nézni a napi kis 1 órás sorozat részemet és nem gondolni semmire, és oda jönne a csajom és kérdezgetne akármiről.

Akár lényeges dologról, akár lényegtelenről. Ha "üresdobozolok", akkor ne zavarjanak. Akkor hadd szálljak ki a világból nyugalomban. Olyankor pihen az agyam és ne zökkentsen ki senki.

Talán melletted ez nincs meg neki, ezért menekül valahova.

Sztem kövesd még párszor, hogy tényleg csak ennyit csinál-e? :)

24F

2021. máj. 17. 22:05
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Szinte látom, hogy a párod előbb utóbb szerez magának egy fotelt is a bolt mellé 🤣
2021. máj. 17. 22:08
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb vigyél neki tv újságot vagy valami rágcsát a sör mellé :D
2021. máj. 17. 22:11
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egész nap meló után van igényem arra, hogy kb 20-30 percet nézzek valami teljesen agyatlanságot, és az az igazság, ezt egyedül szeretem tenni. Filmet, sorozatot, bármilyen más videót szívesen nézek a párommal, de kell egy kis ilyen bambulós-kikapcsolódós időszak. Ha ezt nem kapnám meg otthon, és valamiért nem tudnám megbeszélni a párommal, hát valahová én is elmennék lazulni és kész (bár, ha ezt nem érti meg a másik, én nem is maradok vele inkább). Szóval nem feltétlenül kell egyből megcsalásra gyanakodni. Viszont ha napi szinten iszik alkoholt, arra azért figyelj oda.
2021. máj. 17. 22:15
 15/31 anonim ***** válasza:
81%
Azèrt ez a dolog mindent elmond erről a kapcsolatról. A pasi a bolt oldalát támasztja sörözik meg cigizik csak hogy addig se kelljen otthon lenni. 😂😂😂 Szerintem szakíts had legyen szerencsétlennek normális élete mert ahogy látszik teljesen kivan tőled. 😂
2021. máj. 17. 22:22
 16/31 anonim ***** válasza:
78%
Megőrülnék melletted. Némi énidőre elvonul nyugiba a szabadba erre biztos megcsal meg mittomén. Komolyan? Hát ugyan mi mást csinálna ha nem megcsal... Esetleg...magával foglalkozik kicsit? Az önző szemét állat büntetést érdemel. 🤦🏻‍♂️
2021. máj. 17. 22:26
 17/31 anonim ***** válasza:
75%
Nem azért de tényleg megsajnáltam csórit. Lehet, hogy csak a szingli barátai vidám fotóit nézegeti facebookon és megkönnyezi :D
2021. máj. 17. 22:27
 18/31 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem gondolkozz el magadon és a viselkedéseden, ha ezt kell kamuznia ahhoz, hogy legyen egy nyugodt órája nélküled.
2021. máj. 17. 22:28
 19/31 anonim ***** válasza:
30%
Hagyjátok már a kérdezőt, lehet csak a pasija nem bírja a sok szexuális ingert amit otthon kap, ez esetben a kérdező igen jó csaj lehet:)
2021. máj. 17. 22:30
 20/31 anonim ***** válasza:
81%

A feleségéhez csak az siet zaza, akit szerernek, nem csesztetnek folyamatosan, kedvesek vele, várják haza.

Ahol számonkérés van , meg kötelesség, semmi elvezet, onnan menekulnek.

2021. máj. 17. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!