Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ez teljesen normális és csak én reagálom túl?
Férjemmel a múltban voltak bizalmi problémáink. Majdnem megcsalt, azóta bizalmatlan vagyok vele.
Minden este eljár vásárolni a gyalog 10 percre lévő boltba. Mindig 1 órára megy el. Azt mondja, sokáig nézelődik.
Ma viszont már nem bírtam tovább, követtem (tudom, nem szép dolog, de nem nyugodott a lelkem).
Nem csajjal találkozik, de vásárlás után megáll és cigizik, alkoholt iszik és filmet néz a telefonján.
Igazból azzal van problémám, hogy reggeltől estig dolgozik, alig tudunk együtt lenni. Max annyira, amíg együtt levisszük a kutyát. Én a helyében sietnék haza a feleségemhez, hogy legalább együtt lehessünk lefekvés előtt. De az 1 órás útból fél óráig áll az utcán. És ezt minden nap.
Én vagyok hülye, hogy ezt eltúlzom? Ne szólogassatok be lécci, így is zaklatott vagyok.
És józsi tudod adni az asszonyt?
Most nem mert a kisbolt előtt vagyok és épp megy a Batman
Ha így viselkedsz akkor nem csodálom hogy inkább az utcán ácsorog.
N
Azért az első mondata a kérdezőnek megvan? "Férjemmel a múltban voltak bizalmi problémáink. Majdnem megcsalt, azóta bizalmatlan vagyok vele."
Szóval kár itt poénkodni, ha egyszer a bizalom megrendül.
És igen, szerintem is beszélget valakivel, csak mikor lebukott ezt találta kis gyorsan.
És a kérdésre válaszolva, nem, ez nem normális egy normális házasságban sem. Tehát én hagyok a páromnak teret, elvonulhat, filmezhet, vagy csinálhat amit akar, ezért nem kell neki elmenni és ráadásul hazudni.
Hát pont ez az. Hogy a megcsaltnak nem lesz bizalma, megette a fene. És a megcsaló meg nem véletlen dugott félre. Még egy sima egy alkalmas dolog sem úgy adódik, hogy csak véletlen egymásra estünk. Ezek tudatos dolgok. ennyi
De tőlem...mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy szeretné
Ha egy megcsaló és megcsalt együtt marad, kb. arról szól hogy egyik sem mer lépni. Mindketten becsapják egymást és magukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!