Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire oké, normális, megszokott, ha a férj rendszeresen elvárja, hogy idő és lehetőség,nyugalmas helyszín hiánya miatt a feleség egyoldalúan elégítse csak őt gyorsan ki ( egyoldalúan, ő nem csinál a feleségnek semmit)?
Én ilyen helyzetben lerendezem magamnak. A feleség szex terén sem csicskahopp.
#1 Lehet, hogy nektek ez működött, én nem érzem kevésbé önzetlennek a párkapcsolatunkat attól, hogy nem erőltetünk olyan szexuális tevékenységeket, amiket a másik áldozathozatalnak él meg (amúgy sem tudnám benne örömömet lelni, ha tudom, hogy a másik csak elviseli a kedvemért).
"amúgy sem tudnám benne örömömet lelni, ha tudom, hogy a másik csak elviseli a kedvemért)."
Én örömmel tettem a másikért, attól hogy én nem voltam kielégítve. Nem volt fáradozás, jó volt boldognak látni, és hogy élvezhet. Talán nem érzed annak, de szerintem az. Én szívesen fáradozom a szerelmemért.
"Én szívesen fáradozom"
"Nem volt fáradozás"
5, Az.... köss bele a szavakba, ha már a jelentését nem érted.🙂
Jellemző, h lepontozzák az egyetlenegy valamire való megoldást nyújtó választ.
Szerintem nem normalis, de sokkal elterjedtebb, mint az ember merni hinne. Nem is hazassagban csak, fiataloknal igy a lany, nem volt meg szex, csak leszoptam.
En ilyet teren sosem ismertem konyoruletet. Nekem a szex nem feladat, nem vagyok fabol, es ha nagyon nem akarnam, nem csinalnam, viszont ha en kielegitem a masikat, fel is izgulok, es nincs az az isten, hogy az en vagyaim hanyagoljuk, csak mert macerasabb vetkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!