Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarunk házasodni amikor úgyis válás lesz és az csak bajjal jár?
Már a házasság is egy vagyon, lagzik stb.
Az elején minden szép és jó aztán csak a bajok jönnek, a házasság nagy része meg úgyis válás lesz, akkor meg aztán hiszti vagyon osztás stb. kié mié.. megszerzett vagyonodat amit házasság után szereztél viszi a másik stb.
Ha már statisztika: a járások nagyobb arányban végződnek szakítással, mint a házasságok. Úgyhogy akit ez riaszt az inkább a párkapcsolatokat is hanyagolja.
A szexkapcsolatnak meg ennél is rosszabb a statisztikája...
Egyéjszakást meg hagyjuk is.
20 Enyhén szólva is buta vagy.
Nem talált be, sorry, csak szeretnéd ezt hinni.
Nem vagyok sem házas sem magányos. Erre írtam, mivel égbekiáltó butaságot írsz, és kb. semmit sem tudsz a házasság nélküli BOLDOG életről, mert a te fejedben csak a házasság létezik mint boldogság forrás. Enélkül te félember lennél.
Ugye betaláltam? :)
Ha már statisztika: a járások nagyobb arányban végződnek szakítással, mint a házasságok"
És vajon miért?
Lehet, nem biztos, de lehet, hogy talán azért, mert egy járás csak járás, míg egy házasságból nehéz kilépni? Vagyonközösség, közös gyerek ,ilyenek, mondanak valamit?
Házasságból is állítom dupla ennyien kilépnének. Ha tudnának
24. Persze persze, tagadj, magyarázkodj, nagyon hiteles :)))))
Mint írtam, akinek nem inge, nem veszi magára. Te magadra vetted, nem ok nélkül. Mert betalált. Ennyit erről.
Te most járod ki az óvodát? 26
Ha hülye vagy, akkor azt meg kell mondani, ennyi.
De ha ettől jobban érzed magad...
Bakker mikor a szomszéd 3 éves kislányára vigyázok, nincs ilyen szinten egy beszélgetés...
bebebeee, bizti igazam volt, azért szólsz be. nem baszki, azért szólok be, mert egy szerencsétlen félember vagy, aki mit sem tud az önálló életről. lesajnállak, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!