Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnétek amit mondott vagy lennének kételyek?
Férfiak mit tennétek?Válnátok vagy elnéznétek?Hölgyek véleménye is érdekel.
Feleségem kimaradt éjszakára,másnap délelőtt jött haza anélkül hogy ezt jelezte volna.a tőlünk kb.40km-re lakó barátnőjénél tartózkodott.És hát mivel szalonnát sütöttek későig, ott aludt.Legalábbis nekem ezt állítja.Ugyan mondta hogy odamegy,ám úgy volt legkésőbb kora este jön vissza.
Éjfélig vártam,nem telefonált,amikor másnap végre megérkezett bocsánatot sem kért.
Csak vidáman közölte hát sajnos nem tudott hazajönni,így alakult.
Mit tennétek,hogy viselnétek ezt?
Aham. Kibújt a szög a zsákból. Szóval, ha telefonál, akkor mérges lettél volna, mint máskor. Így én sem telefonáltam volna. Nem vvagy az apá, hh leba.ssz.
Igen, azt csinál,amit akar. Egy ilyen bunkó férj mellett. Nem hogy szomorú lennél, h a feleséged már nem bízik benned, nem mondhat el semmit, még te vagy megalázva... Neki elég megalázó ilyen "társ". Jobb lesz, ha összekkapod mmagad, és elnézést kérsz a nejedtől, h idáig jutottatok, hála neked.
Tehát mikor múltkor haza telefonált, hogy bejelentkezzen és ne aggódj érte, akkor balhéztál vele. Na most ezt megspórolta magának. Igaza is van.
Amúgy tényleg felháborító, mocskos fehérnép, nem engedelmeskedik az urának! =D
Fúú, egy felnőtt nő azt csinál amit akar? Fertő!
Telefonálnia valóban kellett volna, de mivel múltkor meg előtte is leb_sztad mikor telefonált, valószínűleg úgy döntött most nem rontja el az estéjét.
Én biztos lettem volna benne, hogy a párom igazat mond, mert
1, bízom benne
2, nem vagyok kontrollmániás f_sz, így nyugodtan meg tudjuk beszélni a dolgokat akkor is, ha esetleg nem minden a terv szerint megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!