Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas, vagy régóta kapcsolatban élő, nők, ti láttátok már sírni a férjeteket, párotokat?
Figyelt kérdés
Mit tettetek ebben a helyzetben? És mit gondoltatok róla? 24F2021. ápr. 22. 22:59
1/23 anonim válasza:
Még nem. Gondolom megvígasztalnám.
2/23 anonim válasza:
Én igen, nem is egyszer. Természetesen megvígasztalom ilyenkor.
3/23 anonim válasza:
1szer lattam, amikor a kapcsolat elejen azt magyarazta, h miert volt neki szakitani az elozo nojevel...🙄🤣🤣🤣
4/23 anonim válasza:
Nem láttam; borzasztó érzés volt látni, hogy tartja magát, és engem még inkább eltaszít, bárhogy segítenék.
5/23 anonim válasza:
Nem láttam. Ő amúgy sem az a sírós típus. Meg nyilván függ attól is, miért sír. Ha csak azért mert szar az élet, vagy megbántotta valaki a pici kis lelkét, hát nem tudom, számomra az férfiatlan. De szerencsére párom nem ilyen. Ha pl családtag haláláról lenne szó és azért sírna, természetesen megvigasztalnám.
6/23 anonim válasza:
Nagyon nagy tragédiànak kellene történnie.
7/23 anonim válasza:
Láttam kétségbeesés miatt, megvígasztaltam és kb akkor döntöttem el, hogy hozzá megyek feleségül. Láttam boldogság miatt, a gyermekeink születésekor. A leggyönyörűbb pillanatok az életben és imádom érte, amiért nem játszotta el a keménylegényt.
8/23 anonim válasza:
Igen miután lebukott,hát valahogy nem tudtam sajnálni,pedig szánalmas volt.
9/23 anonim válasza:
igen, párszor làttam. kicsit megrendített, mert nem szokott sírni, csak ha tényleg nagy a baj, de nem gondoltam róla kevesebbet. az elavult régi "a fiúk soha nem sírnak" hozzáállás igazán kihalhatna már. a férfiak is érző lények és van köztük érzékenyebb/kevésbé érzékeny, magamból kiindulva pedig nagyon sok stresszt ki tud adni így az ember
10/23 anonim válasza:
oh és persze ha örömében sír, azzal sincs semmi gond, sőt, jó, hogy nem fél kifejezni az érzéseit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!