Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar valójában?
Köszönöm azokat a hozzászólásokat, amik nem arról szóltak, hogy alpári stílusban megmondják milyen hülye vagyok.
De ma végre sikerült leülnöm a párommal beszélni. Nagyon rég beszéltünk ilyen őszintén és bensőségesen egymással. Így hogy végre megnyílt sok mindent megértettem. A viselkedésével kapcsolatban és azzal is hogy miért nem beszélt. Azt mondta ő is látja, hogy változtatni kell,jobban az részéről,és fog is mert nem szeretne elveszíteni. Úgy örültem. Tényleg látszik rajta, hogy igyekszik.
A kérdést a saját kérdéseim közül törlöm.Már nincs szükségem válaszra.
Én nem olyan régen regisztráltam ide, de ez volt az utolsó kérdésem, amit ide felraktam. Nem azért, mert esetleg nem azt mondjátok, amit hallani szeretnék, hanem a hangnem miatt , amit itt sokan megengednek maguknak. Itt a válaszok közt már nem látszik, mert közbe jelentettem és csak az én válaszom van meg alul rá, de nagyon alpári közönséges stílusban, trágár szavakkal sértegetett némely ember csak mert nem tetszett nekik a kérdésem.Nem szeretnék mégegyszer ilyen rosszindulatúságot tapasztalni, főleg olyan emberektől, akiket nem is ismerek,csak úgy minden ok nélkül. Nem panaszként írtam, csupán azért, ha kedve támadna még valakinek a sértegetéshez feleslegesen teszi, mert a saját kérdéseim közül már törlöm mivel már nincs szükségem a kérdésre és így nem is fogom olvasni a kötekedő kommenteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!