Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit akar valójában?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar valójában?

Figyelt kérdés
11 éve vagyunk együtt. Én 27 vagyok ő 30. Ha közeledek felé folyton kitér, hárít. Mintha nem esne jól neki a közelségem. De ha egy barátnőmmel írok pl. és nem mutatom, mert olyat írt a barátnőm, amit csak én lathatok. (semmi extra egyébként, csak nem szeretné, ha más is látná) akkor rögtön ideges lesz, mintha csak féltékeny lenne. De azt nem gondolom, hogy az lenne. Lényeg a lényeg régóta küzdök már azzal, hogy egyáltalán nem tekint rám nőként. Ha meg is ölel, csak olyan testvériesen, és homlok puszikat ad. Együttlétek 0. Amit nem értek, hogyha nem tekint rám nőként, és féltékeny sem szokott lenni egyáltalán, bár igaz erre még egyszer sem adtam okot és nem is szándékozom. De akkor miért nem bírja még a gondolatát sem annak, hogy esetleg mással lennék. (Mégegyszer mondom, eszemben sincs másra nézni, a gondjaink ellenére is, és a sok év után is még mindig szerelmes vagyok belé) csupán kíváncsi vagyok, próbálom megérteni, mit érezhet. Tőle hiába kérdem, az a válasza, hogy most ilyenje van. De ha én nem kellek neki, akkor miért lesz ideges ha csak azzal viccelek neki, hogy keresek olyat akit nem zavar majd a közelségem. Persze nem gondolom komolyan, csak sok éve megy ez már és néha úgy érzem kezdek elfogyni, és csalodottságomba kibukik belőlem. De sztem tudja, hogy Nem tudnék ránézni se másra. Tényleg nagyon szeretem. De már nem tudom mit tehetnék kettőnkért, hogy ez változzon.
2021. ápr. 20. 16:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm azokat a hozzászólásokat, amik nem arról szóltak, hogy alpári stílusban megmondják milyen hülye vagyok.

De ma végre sikerült leülnöm a párommal beszélni. Nagyon rég beszéltünk ilyen őszintén és bensőségesen egymással. Így hogy végre megnyílt sok mindent megértettem. A viselkedésével kapcsolatban és azzal is hogy miért nem beszélt. Azt mondta ő is látja, hogy változtatni kell,jobban az részéről,és fog is mert nem szeretne elveszíteni. Úgy örültem. Tényleg látszik rajta, hogy igyekszik.

A kérdést a saját kérdéseim közül törlöm.Már nincs szükségem válaszra.

Én nem olyan régen regisztráltam ide, de ez volt az utolsó kérdésem, amit ide felraktam. Nem azért, mert esetleg nem azt mondjátok, amit hallani szeretnék, hanem a hangnem miatt , amit itt sokan megengednek maguknak. Itt a válaszok közt már nem látszik, mert közbe jelentettem és csak az én válaszom van meg alul rá, de nagyon alpári közönséges stílusban, trágár szavakkal sértegetett némely ember csak mert nem tetszett nekik a kérdésem.Nem szeretnék mégegyszer ilyen rosszindulatúságot tapasztalni, főleg olyan emberektől, akiket nem is ismerek,csak úgy minden ok nélkül. Nem panaszként írtam, csupán azért, ha kedve támadna még valakinek a sértegetéshez feleslegesen teszi, mert a saját kérdéseim közül már törlöm mivel már nincs szükségem a kérdésre és így nem is fogom olvasni a kötekedő kommenteket.

2021. ápr. 22. 21:41
 12/12 anonim ***** válasza:
54%
Édesem ez az ember rádunt, csak nincs annyi vér a tökében, hogy ezt közölje. Fiatal még és más nőket is meg akar dgni. Csak fél ezt tálalni.
2021. ápr. 24. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!