Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnátok, hogy a férjetek legjobb barátja lesz az a lány, akivel előtte lebukott, hogy szexchatel?
Egy helyen dolgoznak, tavaly lebuktak. Megbocsátottam férjemnek, majd a hónapok alatt legjobb barátok lettek. Nyilvánvalóan a munkahelyen és online is beszélgettek.
Nekem az lett volna az evidens, ha a megbocsátásom után lezár mindent ezzel a csajjal.
Nem csal meg vele... de hogyan lehet ilyen előzménnyel megbízni benne?
Nem szeretett sosem, de te meg olyan o...toba vagy, hogy bekajáltad, "a gyerek megváltoztatja"-dumáját.
Aha, persze :D
Vagy lépj ki belőle - sok nő neveli egyedül a gyerekeket, mert dolgozik ;) -, vagy ne nyafogj.
Ez nem normális dolog. És ahogy fentebb is írták ez nem sima megcsalas hanem a tisztelet teljes hiánya te feléd. Azt írtad nyomoztal és vele nem csalt meg. Nem tudom te hogy vagy vele, de nekem egy házasságban már az is hűtlenségnek számít, ha a gondolataival, beszedével válik azzá. Én nem tanácsolom azt hogy válj el tőle. Hogyan is jönnék én ehhez, és a kérdésed sem erre vonatkozott. De azt mindenképp gondold át és beszéld meg vele, hogy mennyire vagy te fontos, és mennyire számítasz te neki ezzel a csajjal szemben. És, hogy fordított helyzetben ő mit várna el tőled.
Az is egy opció lehet ha beszélnél a nővel. A te férjedről van szó , szóval simán kérdőre vonhatod, hogy hogy gondolja, hogy ilyen bizalmas kapcsolatot tart fent a férjeddel, főleg azután a szexchat után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!