Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért ritka ma is a gazdag-sze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ritka ma is a gazdag-szegény házasság?

Figyelt kérdés
Nem feltétlenül a diplomás-szakmunkás ellentétre gondolok, hanem például értelmiségin belül egy vezérigazgató nem fog leállni egy pedagógussal (csak példa, nyugodtan behelyettesíthető mással), pedig hiába lehet okos egy tanár, a vezérigazgató/diplomata/akárki jóval többet keres...

2021. ápr. 5. 10:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
60%
amúgy ha minden felsővezető/cégvezető férfi kizárólag hasonló jövedelmű nővel jönne össze, tízből kilenc agglegény lenne (és akkor még enyhe voltam)
2021. ápr. 5. 11:03
 12/24 A kérdező kommentje:
#10, fura én még nem láttam, tanár-tanár vagy tanár-szakmunkás párt igen.
 13/24 A kérdező kommentje:
#11, szerintem felsővezetők lányával jönnek össze, vagy modellekkel
 14/24 anonim ***** válasza:
51%
Amit én már láttam. Nagyfőnök+ piti beosztott, legalja. Rögtönt szült neki 2 gyereket, pedig eddig nem akart. Mikre nem képes a szerelem... ja nem. Egyénként a piti beosztott már nem piti, persze nincs összefüggés.
2021. ápr. 5. 11:04
 15/24 anonim ***** válasza:
52%
9:A tévében (is) sokat emlegetett Berki, ő sem tálentum! Manapság sajnos nem teljesítményarányos a bérezés. Sőt, nem rég olvastam, hogy van aki havi 1.2 millió forintot keres azzal, hogy videóra veszi a fingásait. Igen, azt, amikor fingik.
2021. ápr. 5. 11:04
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
#9: Arra gondoltam, hogy amikor öten arról beszélgetnek, hogy melyik a legjobb étterem Barcelonában, vagy ki hol veszi a Gucci cuccokat, és ki a legügyesebb plasztikai sebész, ott te nem nagyon fogsz hozzászólni érdemben.
2021. ápr. 5. 11:08
 17/24 anonim ***** válasza:
50%

1. Igen. Már-már szürreális vicc, hogy 30 négyzetméter kis lyuk panellakást aminek reális ára 4millió forint körül kellene legyen (még az is 133ezer forint lenne egyetlen talpalatnyi helyért, négyzetméterért), 11 milliókért hirdetnek (vidéken!). Sajna a kormány elcseszte a csokkal meg a többivel. Mert a nyerészkedő hogy akar gondolkodni? "Hm.. 10 millió támogatást kapnak a csokkal, akkor az 5 milliós ingatlanok induljanak alapból 10-ről. 7 helyett már 17, stb.

Nade mi köze ennek a kérdéshez? Az, hogy 2 szegény ember nem fog boldogulni az életben. Vagyis kikényszerítik azt a gazdasági helyzetet, hogy ha egy átlagos 20 millás panellakást akarsz, akkor minimum az egyiknek baromi jól kell keresnie még 3 gyerek vállalása mellett is. Sőt, mivel a nő bevétele gyerekkel kiesik, így hatványozottan jól kell keresnie a hapsinak.

2021. ápr. 5. 11:12
 18/24 anonim ***** válasza:
78%

"fura én még nem láttam, tanár-tanár vagy tanár-szakmunkás párt igen."

inkább ilyen fiatalkori szerelmekből, amikor a fiú még inkább csak ambiciózus, de nem kifejezetten pénzes (most ne a Vitézy-féle "tojáshéj a seggén" vezérigazgatókra gondoljunk). de még ha pénzes is, kavartok középiskolásként, kevésbé foglalkoztat, mennyi a különbség apátok bankszámlája között. persze inkább akkoriban volt jellemző, amikor huszonéves kor közepéig a legtöbb ember megházasodott.

2021. ápr. 5. 11:16
 19/24 anonim ***** válasza:
20%

Nem feltétlenül a diplomás-szakmunkás ellentétre gondolok, hanem például értelmiségin belül egy vezérigazgató nem fog leállni egy pedagógussal"

A volt közép iskolai igazgatom + 3 évet töltött az egyetemen mert egy buta fasz..

2021. ápr. 5. 11:38
 20/24 anonim ***** válasza:
71%
19: "3 évet töltött az egyetemen mert egy buta fasz". Ennyiből én még nem vonnék párhuzamot. Műszaki egyetemeken ez teljesen átlagos értelmi képességekkel is "normális" dolog.
2021. ápr. 5. 11:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!