Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalázva, szégyenkezve érzem magam amikor visszautasítja a szexet a feleségem?
Elöször volt ez a fejfájásos dolog, sok volt a teendö a gyerekkel, fáradt. Megértettem, megbeszéltük, hogy ha havi 1-2 van az is jó lesz. Hát sajnos már 10 hónapja semmi. Mindenböl kiveszem a részemet, gyakran egész napra pihenni hagyjuk, reggelit csinálunk neki, hogy pihenjen majd elmegyünk fiús programra egész napra, estére meg a mamához viszem a gyereket. Ilyenkor mindig viszek valami kis ajándékot meg egy üveg bort. Arra számítok, hogy kettesben nézünk egy filmet vagy elmegyünk sétálni, beülünk valahova (jó most nem) megisszuk a bort, jól érezzük magunkat, aztán szexelünk egy nagyot. Sajnos ha odakerül a sor, ellöki a kezemet, elfordul, ha próbálom simogatni, bármi akkor durván rámszól, hogy hagyjál már! A sokadik alkalom után már szégyellem magam ilyenkor, úgy érzem magam mint valami szexuális eröszakoskodó, félve közelítek hozzá. Megalázottságot is érzek. Mostanában azt találta ki, hogy simogassam a hátát. Tegnap merevedésem volt közben, amit észrevett és kinevetett, majd hozzátette nehogy azt higyjem lesz bármi mert ö fáradt és különben is a szülöi lét már nem erröl szól és én nem is akarok második gyereket, úgyhogy ennyi.
Mi lehet erre a megoldás? Mindent bevetettem már sajnos. Próbáltam már nem csak romantikusnak lenni, hanem ilyen macsósnak lenni, hogy elkaplak a fürdöszobában, de az se jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!