Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja ezt az egy mozdulatot megengedni nekem a feleségem? Csak a kíváncsiság vezet, nem az élvezetvágy.
Figyelt kérdés
Feleségem legjobb barátnője októberben szilikonnal megnagyobbíttatta a melleit. Holnap eljön hozzánk látogatóba a hölgy. Már a telefonban beszélték a feleségemmel, hogy a nejem majd letapizhatja a melleit, sőt a hölgy azt mondta, ha akarom, még én is megfoghatom a vadonatúj szépségeket. A feleségem, amikor letette a telefont, azt mondta, nekem nem kellene élnem ezzel az ajánlattal, én ne fogjam meg a barátnője melleit. Engem viszont érdekelne a tapintásuk, mert még sosem fogtam szilikonos mellet. Hogy lehetne rábeszélni a feleségemet, hogy ezt az egy mozdulatot engedje meg nekem? A barátnője magától ajánlotta fel a lehetőséget. Ki tudja, mikor lesz megint ilyenre alkalmam.2021. márc. 6. 14:58
11/22 anonim válasza:
Ehhez is kell egy értelmi szint, mint ami nektek van😬
12/22 anonim válasza:
Én nem értem 🤔 ha neki szabad, akkor neked miért nem?
13/22 anonim válasza:
Miért, na, vajon? Mert ő valszeg nem gerjed rá, te meg igen. Undorító, komolyan mondom, ha ennyire műcsöcsöt akarsz fogdosni akkor fizess az asszonynak egy párost!
14/22 anonim válasza:
Honnan tudod hogy az asszony nem gerjed rá? 🤷♂️
15/22 anonim válasza:
#13 soha az életben nem csináltatnék műcsöcsöt senkinek, mert undorítónak tartom.
16/22 anonim válasza:
Régebben is kiirtál egy tök ugyanilyen kérdést. Emlékszem akkor is lesokkolodtam. Legalabb dolgoznál azon hogy egy kicsit eltérjen 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
17/22 anonim válasza:
15-ös, én sem, pedig nem szeretem a melleimet, mert elég kicsik, de az orvosokat meg a műtéteket még jobban utálom. Viszont sok ember csináltat, különben nem nőne azoknak a száma, akiknek van.
18/22 anonim válasza:
Beszéld meg ezt a pároddal. Mit nem ért meg ezen egy ember?
19/22 anonim válasza:
#17 pedig semmi gond nincs a pici cicikkel, nagyon sokan szeretik, köztük én is. És inkább pici legyen, mint mű 🤷♂️ #15
20/22 anonim válasza:
Nyugodtan fogdosd meg, az asszony majd megbékél! Ne légy csicska!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!