Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt már olyan, hogy az első az utólsó is?
JELENTKEZEM!
1962 őszén találkoztunk (19-21 évesek, egyetemisták). Szűzek voltunk. 1965-ben házasodtunk, gyerekeink, unokáink vannak. Jól megvagyunk egymás mellett, de vannak kisebb viták, amiket nem viszünk a végletekig, hanem befejezzük.
Az szólal meg előbb (5-10 perc múlva), akinek mondani valója van a másik felé (pl. havazik) és nem azt várjuk el, hogy a múltkor én szólaltam meg előbb, most szólaljon meg ő.
Ezt kívánom Nektek is. Jó úton haladtok.
A sokak által emlegetett kritikus éveink eddig nem voltak.
Nem velem, de anyukémákkal van ez.
Apukám 22 évvel idősebb, elvált és utána ismerkedett meg anyukámmal. Talán 3 éven belül össze is házasodtak, majd lettem én. Testvérem születése után nem sokkal anyukám félre lépett és külön mentek egy pár hónapra, de végül meg tudták beszélni és azóta is együtt vannak. Olyan 22-23 éve lehetnek együtt. Minden rendben van köztük, mindig vannak kisebb összeszólalkozások időnként,de normálisan megvitatják amikor nem egyezik a véleményük vagy egy ismeretlen helyzet merül fel.
Ne félj, inkább bízz abban, hogy mennyire erős a kapcsolatotok és menynire szeretitek egymást. Sok sikert!
Ugyan sem idős nem vagyok, 50 év házassággal a hátam mögött, sem nem a férjem az első férfi az életemben, de azt garantálom neked, hogy nincs olyan, hogy egy kapcsolatban mindig fixen ebben vagy abban az évben vannak "kritikus pontok". Ez nem azon múlik, hogy mennyi idő telt el a megismerkedésetek óta, hanem hogy mennyire tudtok együtt dolgozni és megküzdeni a problémákkal. 21 évesen jöttem össze a férjemmel, most lesz 7 éve áprilisban, nyáron született az első gyerekünk és nem igazán gondolom, hogy áprilistól kezdve hirtelen elromlik a kapcsolatunk (merthogy én meg a kritikus 7 évet hallom mindenütt), minden előjel nélkül. A lakásvásárlást, az esküvőt, a gyerekvállalást (eddig) mind szuperül túléltük, akkor majd pont egy random dátum lesz a "kritikus pont"? Ne legyünk gyerekesek, kérlek. A problémákat sosem az együtt töltött idő mennyisége hozza, hanem legfeljebb a minősége. Ha nálatok nincs gáz, akkor ha később lesz is gond, nem azért lesz, mert 7 vagy 8 vagy 19 éve vagytok együtt.
Sok boldogságot, őszintén kívánom, hogy maradjatok együtt életetek végéig boldogan, szerelemben!
Nálam sincsen semmi probléma azzal hogy nem éltem ki magam! Nekem nem is kellet és nem is kell! Persze mindig figyelni kell az ilyen kényes dolgokra mint pl. A szex nagyon sok embernél minden rendben volt a házzasságában, de a szex vagy nem volt jó vagy túl kevés volt stb. Ilyenkor jönnek a megcsalások stb. Ezekre a dolgokra kell a legjobban szerintem oda figyelni! Mondjuk nem az az elsődleges, de ott van az élen!
További boldog házzasságot kívánok nektek!😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!