Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még rangon aluli vagy felüli házasság?
Figyelt kérdés
Nem csak arra gondolok, hogy egy értelmiségi és takarító nem állna le egymással (szerintem), de arra is, ha diplomás kategórián belül pl. egy bankár nem házasodna tanárral/óvodapedagógussal, mivel ők nem gazdag értelmiségiek. Tudtok ilyeneket?2021. febr. 19. 16:05
1/8 anonim válasza:
Diplomás nőként nem diplomás férjem van, bár sose gondoltam erre úgy, hogy akkor ez rangon aluli lenne. Ez annak számít?
2/8 anonim válasza:
A bankart miert tetted ossze a tanarral?
Ket ev tapasztalattal valtottam itban munkat es uj bankszamlat csinaltattam. Akkor netto 400 fizetesem volt. Az otpben a bank premium tanacsadoja aki mar valami 10 eve premium tanacsado mondta hogy az o fizetese valami 20+ ev banki karrier utan kissebb mint most az enyem...
Szoval IT-skent diploma nelkul nem nezem le a diplomasokat, de teged lenezlek mert mar a peldadbol is latszik mennyire nem vagy kepben a vilaggal
3/8 A kérdező kommentje:
#2, bankár és ügyintéző 2 külön pozíció. Egyébként példa volt, írhatok diplomatát/üzletembert akármit.
2021. febr. 19. 21:25
4/8 anonim válasza:
Én diplomás vagyok, férjem szakmunkás, érettségije sincs,és szegényebb családból is származik nálam,de nem tekintem őt abszolút rangon alulinak. Ami belőlem hiányzik,az benne megvan. Gyakorlatias, sokmindenhez ért,szinte mindent meg tud szerelni...stb.
5/8 anonim válasza:
2: a banki tanácsadó nem bankár! Csak egy alkalmazott a bankban, ők nem keresnek sokat. Teljesen mindegy, mennyi ideje dolgozik ott. Csak tologatja az aktákat, meg elviseli a hülye klienseket.
A bankárok a fejesek - na ők tényleg gazdagok.
6/8 A kérdező kommentje:
Eredeti kérdésre visszatérve, kijöttök egymással, akik különböző társadalmi csoportból érkeztek?
2021. febr. 21. 10:06
7/8 anonim válasza:
1. vagyok. Mi nagyon jól megvagyunk, 11 éve vagyunk már együtt. Sose volt érezhető, hogy neki alacsonyabb a végzettsége.
8/8 anonim válasza:
4es vagyok. Igen ,jobban el tudok beszélgetni vele bármiről,mint sok diplomás ex barátommal. Szerencsére sokmindenben tájékozott,de inkább a hétköznapi dolgokban,én viszont filmek, zenék, könyvek terén vagyok tajekozottabb, mert szeretem magam művelni és sokat olvasok. Ő is tanul tőlem és én is tőle. Csak máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!