Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 5-6 éves házasság után sincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5-6 éves házasság után sincs még gyerek, mi oka lehet? 31 évesek mindketten, jól szituáltak, ház, autó van.

Figyelt kérdés
Ha nem anyagi, akkor milyen okok vannak emögött általában?
2021. febr. 17. 19:49
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell sok ész ahhoz, hogy megtaláld a választ: vagy nem akarnak, vagy nem jön össze nekik. Utálom az ilyen embereket, akik ezen csámcsognak. Tesómék is 30 évesek, 2 éve házasok, TŐLEM kérdezgetik sokan hátulról, hogy mikor jön a gyerek, miért nincs még. Azt szoktam mondani, hogy majd lesz nekik, ha ők úgy érzik. A valóság meg az, hogy lassan 2 éve járnak meddőségibe, 3 sikertelen lombikjuk volt eddig. Most ehhez amúgy kinek mi köze van?
2021. febr. 19. 14:24
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Rövid válasz: Közöd? Hosszabb válasz: Számos oka lehet. Pl.valamelyiküknek vagy mindkettőjüknek egészségi problémája van, ami miatt nem lehetséges, vagy nem ajánlott a gyerekvállalás. Rengeteg ilyen történetet tudok a közeli barátok, család, de még az ismerősök között is. Soha, senkinek a gyerekvállalására nem kérdeznék rá, mert ordas taplóság, de valamiért ők megosztották velem ezeket a történeteket. Talán pont a diszkrécióm és a tapintatom miatt, nem tudom. De azt igen, hogy ez egy borzasztó nehéz élethelyzet, nagy testi-lelki szenvedéssel és anyagi ráfordítással jár. Hála Istennek, többségében sikeres volt a kezelés, jelenleg 3 párért szorítok, akik megosztották velem a helyzetüket. Sosem tudhatod, mi van a háttérben, szerintem többségében nem direkt nincs gyereke egy párnak, hanem jó oka van és nem hiányzik nekik, hogy a bajukon csámcsogjanak. Ezért taplóság rákérdezni szerintem. Aztán lehet az is, ami nálunk van, de szerintem a kisebb rész: nem akarunk gyereket. Pont. Ilyen is van. Nincs hozzá közöd, hogy miért döntöttünk így, de ha már voltál olyan tapló és megkérdezted:Mert kialakítottuk azt az életformát, ami nekünk a legjobb és ebből nem hiányzik a gyerek. Nem fér bele. Soha nem vágytunk rá és így 40 körül nem is fogunk. Jól szituált értelmiségiek vagyunk, anyagi biztonságban élünk, évtizede együtt, házasságban. Mi ketten mindennél és mindenkinél fontosabbak vagyunk egymásnak és ebbe nem fér bele senki. Számos területe van az életünknek, ahol kiteljesedhetünk. Nem mindennapi hivatásunk van, amit nagyon élvezünk és kiemelt társadalmi jelentőséggel bír. Rengeteg energiát fordítunk ezen felül egymásra, a családra, értékes, mély barátságokat ápolunk. Rendszeresen jótékonykodunk. Nem fér bele más. A családban és barátoknál lévő gyerekekkel jól kijövünk, szeretjük őket. Idegen gyerekekkel is megtaláljuk a hangot. De attól még nem akarunk sajátot. És ezért nem is tartozunk magyarázattal senkinek. Nem is tesszük. De mondom, semmi közöd hozzá, hogy másoknak miért van vagy nincs gyereke.
2021. febr. 19. 15:38
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
32-es vagyok. Most olvastam vissza a válaszokat. Kár volt komolyan vennem a kérdést és energiát fektetni a válaszba. Összegezve: Egy szóval jellemezném azt a helyzetet, hogy egy olyan férfi után esz a fene, akihez már évek óta nincs közöd (esélyes, hogy nem is volt), ő megállapodott, megházasodott, láthatóan nem tart rád igényt, te pedig a magánéletén csámcsogva kárörvendően azt reméled, hogy egészségi gondaik vannak: Szánalmas.
2021. febr. 19. 15:49
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Igen,nekem is elég egyértelműen lejött,hogy epekedsz vagy epekedtel a pasi után, netán az exed..
2021. febr. 19. 21:48
 35/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sokrétű válaszokat!
2021. márc. 6. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!