Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5-6 éves házasság után sincs még gyerek, mi oka lehet? 31 évesek mindketten, jól szituáltak, ház, autó van.
Köszönöm a sok választ!
Én most jelen esetben konkrétan gondoltam egy látásból ismerős házaspárra, és szinte 100% biztos vagyok benne, hogy akarnak.
Tehát akkor nagy valószínűséggel nehezen akar összejönni nekik ...
‘latasbol ismeros’
.. akkor megis mi kozod hozza??! ennyire nincs eleted, h mas idegen parokon csamcsogsz? ha tudod, hogy akarnak gyereket es nincsenek anyagi gondjaik, akkor nem kell nagy esz hozza, h kitalald az okot, miert nincs.
#12-es
igen, így lehet valóban
ebben az adott esetben (az "ismerősömnél") sztem valószínűbb, hogy a nő oldaláról gátolt a teherbeesés, az utód érkezése vmi miatt
#13-as, nem tudom miért írsz ilyen stilusban, nem is ismersz
egyáltalán nem vagyok másik életén csámcsogós ember, ez az egyetlen eset érdekelt kifejezetten, mert a srác egykoron nagyon fontos volt számomra, még évekkel ezelőtt
#16,17
Annyira azért ismerem a fiút, hogy Ő kizárt hogy ne akarna
Szerintem kérdezd meg tőlük!
Imádni fognak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!