Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek? Adott egy 15 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Adott egy 15 éve tartó házasság, 3 gyerek. A kapcsolatunk olyan lapos lett az elmúlt években. Intimitás 0.Szex is semmi. Nagyon jó Apa a problémákat együtt oldjuk meg, kivéve ezt az egyet a kettőnk dolgát. 38 n

Figyelt kérdés
2021. febr. 7. 18:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
70%
7-es vagyok. Én is a gyerekek miatt tűrök kb 12 éve... sajnos nem vagyok olyan helyzetben, hogy külön lakhatást fenn tudjak tartani úgy, hogy a gyerekek is jöhessenek bármikor. Ezért lakunk együtt. DE a gyerekek pontosan látják, hogy mi a helyzet és biztos vagyok benne, hogy nem érzik jól magukat ők sem. Szóval, ha lehetőséged van lépni, akkor én lépnék a helyedben. Még a gyerekeknek is jobb lenne szerintem.
2021. febr. 7. 18:44
 12/25 A kérdező kommentje:
Azt a színvonalat nem tudnám egyedül tartani amin jelenleg élünk. De nem csak az anyagiak, nálunk ő is sokat van a gyerekekkel.
2021. febr. 7. 18:59
 13/25 anonim ***** válasza:
59%
Intim kapcsolatra lett volna lehetőségem,nem arra,hogy elköltözzek.De nem mertem meglépni,féltem ,hogy valahogy lebukom.
2021. febr. 7. 19:01
 14/25 A kérdező kommentje:
Arra nekem is lett volna, de az nem az én világom 🤷‍♀️
2021. febr. 7. 19:03
 15/25 anonim ***** válasza:
69%

Fel lehet építeni az intimitást, ha mindketten tesztek érte.

Apró érintések, összebújások, csókolózás, simogatások: ezek tűnnek el először. A szex csak utána.

De ezeket könnyebb visszahozni.

Esetleg próbáljatok szakemberhez fordulni.

Az biztos, hogy a válás nem megoldás mindenre. Lehet, hogy lesz más, lehet, hogy nem. Lehet, hogy a másik jobb lesz, lehet, hogy nem. Mindezt úgy, hogy mindketten anyagilag padlón lesztek, és érzelmileg is.

Csendes válás nincs, csak a filmekben.

Egy csendes házasságban unatkozni még mindig jobb, mint minden nap azon izgulni, hogy mit esznek a gyerekek.

2021. febr. 7. 21:45
 16/25 anonim ***** válasza:

Belülről felőröl egy idő után ha boldogtalan vagy, ha amúgy jo a viszony el tudtok csendben válni.

Egy életed van!!

2021. febr. 8. 06:49
 17/25 anonim ***** válasza:
53%
Tartsál szeretőt.
2021. febr. 8. 13:01
 18/25 anonim ***** válasza:
Mekkorák a gyerekek? El vannak magukban? Vagy kisebbek?
2021. febr. 8. 13:21
 19/25 A kérdező kommentje:
13.10.6. évesek
2021. febr. 8. 13:27
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már nem olyan kicsik
2021. febr. 8. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!