Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladjam-e az örökségem a férjem boldogságáért?
Nehéz megmondani ennyi infóból, hogy mi lenne a helyes döntés.
Annyi biztos, hogy a férjed nem képes a saját lábára állni, és még mindig a "szülők pici fia" szerepében tetszeleg.
Hosszútávon nyilván ez meg fogja enni a házasságot (vagyis már el is kezdődött a folyamat, hisz megfogant benned ez a kérdés).
34F
2020. dec. 26. 03:06
Itt mondjuk ki kéne deríteni, hogy a férjednek az a problémája, hogy a szüleitől nem tud leválni, akkor - nyilván egyszerűsítve - pszichológus vagy új pár, vagy azzal van gondja, hogy a tanyán kéne élnie, akkor viszont kénytelen leszel engedni, mert egyedül nem bírod el.
2020. dec. 26. 04:01
Ha jól értem, eltartatja magát veled? Amit keres, ami a rá eső jövedelem, az a tied is, hiszen házasok vagytok!
Azt haza kéne adnia.
2020. dec. 26. 04:10
Mi lenne, ha nem idiótákra számítanál, hanem felvennél alkalmazottakat és velük vészelnéd át ezt az időszakot? Ha annyira kell az a vállalkozás, miért kevered a szezont a fszommal?
2020. dec. 26. 06:01
A férjed a szülei rabszolgája. Fogadnék, hogy valahol Kelet- vagy Észak-Kelet Magyarországon éltek, itt divat ez még néhol.
Én adnék a férjednek 2 hónapot, hogy látható változás legyen. Ha nem lesz, én elválnék. Bár ez nehéz lesz a baba miatt.
2020. dec. 26. 07:27
Még mindig a férjed? Ugyan mi értelme van így?!
2020. dec. 26. 07:32
7/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!! A pénzt hazaadja a férjem és gazdaságban nőtt fel ő is. A vállalkozás nagyon kicsi többnyire én csináltam. Alkalmazottat már felvettem a tanyára. A továbbiakat nem tudom, hogy mit tegyek. Még többet leépítsek és visszahúzódjak vagy mondjam meg a férjem szüleinek hogy csak kihasználjátok dolgoztatjátok a fiatokat és magatokra költitek a férjem munkáját. A szüleit nem tudom elviselni, nem adnak szabadnapot neki, és sajnos ez a férjemet nem zavarja. Ők fejlesztenek folyamatosan, én meg leépítek. És a férjem szerint ez így helyes.
8/27 A kérdező kommentje:
Igen a férjem egy betanitott 100% rabszolga. Kérges a keze, amikor hazajön akkor is számlákat ír. Az anyukája csettint és ott terem egy medence vagy műfű bármi. Hangosodó goromba fényűző család. Férjem pedig szüntelenül rám haragszik
"Ők fejlesztenek folyamatosan, én meg leépítek. És a férjem szerint ez így helyes." Szerintem meg a férjed belül egy apuci-anyuci-függő kisfiú, aki nem tud megbecsülni téged.
Mi a gyereked érdeke, kérdező?
2020. dec. 26. 07:44
10/27 A kérdező kommentje:
Igen a gyerekem érdeke az hogy apa velünk legyen. Legyen testvére, kis szerény otthona. Amint nem fog szopizni a férjem magával akarja vinni őt is a munkába. Na akkor végleg kiborulnek hogy a férjem a fiamat is magával rántaná ez a soha véget nem érő pénztermelő gépezet, ami elképesztő ostoba luxusra megy el. Sajnos kölcsön kapom csak a férjem pár órára. És majd a fiamat is "alkalmaznák". A férjem egész családja azt mondogattja hogy mindenki dolgozik mi bajom van.
Kapcsolódó kérdések: