Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feladjam-e az örökségem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feladjam-e az örökségem a férjem boldogságáért?

Figyelt kérdés
Szüleimmel farmunk volt, és kis vállalkozásunk. A férjem hozzám költözött házasságkötés után, mert ismerkedéskor már ez volt a kérésem. Van egy éves gyermekünk. Férjem a saját szüleinél dolgozik vállalkozásban. Kora hajnaltól estig elmegy, csak piros betűs ünnepen van itthon, ezért egy évig harcoltam. Mikor eljött hozzám szinte semmit nem kapott a szüleitől. Ők viszont maguknak márvány palotát építenek, óriás járgányokkal. Hogyan viselkedjek velük, hiszen én belül ingerült vagyok mert már betegek a szüleim és én maradtam babával együtt úgy mindenre hogy a férjem kijelentette hogy soha nem tekinti magáénak a gazdaságot házat stb. Minden tartalék vagyonunkat elköltöttem arra hogy ne kelljen fát vágni stb és kiválltsam önmagam és kihordjam a babát. Jelenleg visszaálltam dolgozni, így nem lesz több baba. Ha a férjemet elengednék akár csak egy hétre segíteni, úgy nem kellene felszámolnom a világon mindent. Állatokat már eladtam, vállalkozást leépítettem. Mit tegyek? A férjem nem érti hogy szükségem van rá. Mit tegyek?

2020. dec. 26. 02:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
80%

"Az a szerencsétlen flótás sem nézte meg, hogy hová nősül be, az is biztos!"

AZ a anyuci kicsi fia a szüleinek ugrál, éhbérért. A feleség nem nézte meg, milyen balekhoz megy hozz. Szerencsétlen gyerek, ilyen lúzer apja van.

2020. dec. 26. 10:51
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

A 18-as vagyok!

20-as!

"Csak az a baj veled, hogy ronda vagy!"

Ezt a soraimból következtetted ki? Mindig elcsodálkozok a női elme nagyságán!

De itt most sajnos félreértetted a feladatot! Itt a kérdésre kell reagálni, nem a többi kérdezővel kell személyeskedni!

Egyébként ha hiszed , ha nem soha nem is volt életcél nálam, hogy szép legyek.

2020. dec. 26. 11:59
 23/27 A kérdező kommentje:
Nem a férjem örökségét elosztottuk. Mindent megkapott a két testvére akik még szinglik. Én ajánlottam fel anno, hogy ha már hozzám költözik a párom akkor cserébe adom mindenem és mi lemondunk az ottaniakrol mert elég messze laknak. Csak pár szabadnapért küzdök, ezt sem kapom meg.
2020. dec. 26. 13:43
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

Megint a 18-as vagyok!

Nem küzdesz te semmiért sem! Egyszerűen csak unatkozol! Olyan összevisszaságokat irkálsz, és új szálakat hozol be, hogy abban sem vagyok már biztos, hogy nem kamu a kérdés. A nagyszülők még élnek, sőt aktívak, de ti már elosztottátok az örökséget? Ez legalább olyan süket duma, mint, hogy" Amint nem fog szopizni a férjem magával akarja vinni őt is a munkába." Kit? A másfél éves gyereket?

2020. dec. 26. 16:18
 25/27 A kérdező kommentje:
18as, igen anyósoméknak 2 házuk van ami el lett osztva a többiek közt. Mi vendégségbe megyünk. Ezen mi nem érthetö? 2-3 éves gyereket igen elvisznek játszadozni magukkal aztán szép lassan beletanul. Igazából felesleges információ volt megírnom, ebben igazad van
2020. dec. 26. 16:57
 26/27 anonim ***** válasza:
Hogy vagy? Van valtozas?
2021. máj. 13. 14:46
 27/27 A kérdező kommentje:
Kedves 26! Igen, köszönöm szépen, hála Isten kegyelmének egy kis belátást tapasztaltam a férjem szülei révén és kaptunk néhány enyhítő döntést. A párom is megértőbb lett, hogy ha nem evezünk együtt a csónakban, úgy elsüllyedünk. Sok kitartás, alázat mellett bátorság is kell, hogy az ember igazságot is tudjon szólni, amikor már kevés a hallgatás. Isten adjon erőt mindenkinek megharcolni és lefutni a pályát. Hogy észrevegyük,mikor kell szeretni és mikor kell küzdeni az igazság fenmaradásáért. Ne hagyjuk, hogy mások bálványainak szolgáljunk. De ne is romboljunk dühből és adjunk esélyt a változásra. Köszönöm hogy segítettetek a legnehezebb napon! Maradjatok együtt ti is! Sziasztok!
2021. júl. 26. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!