Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha férjemnek nem tetszik valami (gondolom) bezárkózik (nem beszél róla) vagy egyszerűen elalszik. Ez normális? Szerintetek?
Szerintem ebből válás lesz...
Évekig igy megy?
164 cm vagyok és 65 kg dagadt állapotban
57-58 kg ha fogyóval, tornával rendbe hozom magam :)
Sajna bánatomban néha eszek...azért az ingadozás...
Nem nagyon várható változás sajnos azok alapján amiket leírtál. Nem fogod tudni őt megváltoztatni. A kérdés, hogy el tudod e fogadni, hogy ilyen lesz a jövő, mert ez mérgező, rossz számodra.
Sajnos tapasztalatból beszélek, sok éve élek így, de az én partnerem nem hallgatott és aludt hanem cirkuszolt, üvöltözött. Sajnos nem váltam el mert közös gyerekeink vannak, ezt nagyon megbántam, évekkel ezelőtt el kellett volna. Néhány évvel ezelőtt érzelmileg (és testileg ) befejeztem vele a kapcsolatot. Az együttélés nem lett jobb, de már attól jobban érzem magam, hogy önmagamról pozitívabban gondolkozom, a hozzá fűződő szálat magamban elvágtam. Mint nő, komolyan mondom, hogy kinyíltam azóta.. Igaz.. nem lett szeretőm, de tulajdonképpen csak azért nem, mert nem volt olyan aki nekem tetszett volna.
Lehet van valami gondja.
Jaaa, és az alvással egy másik világban élünk, menekül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!