Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha férjemnek nem tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha férjemnek nem tetszik valami (gondolom) bezárkózik (nem beszél róla) vagy egyszerűen elalszik. Ez normális? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Az őrületbe kerget ilyenkor, mert semmi komoly témát nem tudunk megbeszélni. Forr bennem a düh. Szerinte velem van a baj, mert velem nem lehet beszélni.

2021. febr. 5. 21:43
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Igen, én is rákérdeztem már ezerszer, hogy nem érdeklem? Ok, felfogom. ...de addigra mindig tesz valamit, ami az ellenkezőjét bizonyítja. Totál kikészít ez a huza-vona.
2021. febr. 5. 22:06
 12/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ebből válás lesz...

Évekig igy megy?

2021. febr. 5. 22:11
 13/22 A kérdező kommentje:
11 éve vagyunk együtt. Már az elején sem a szexcsatákról voltunk híresek. Nekem ez nagyon hiányzott mindig. ...de nincs annyi önbizalmam, ha a másik fél részéről ezt látom. Ha nagyon be vagyok indulva és ezt látja rajtam, akkor nincs ellenére. Sőt... ...de ő csak akkor kezdeményez, ha már látja, hogy kivagyok. Mintha sajnálatból tenné. Undorodom magamtól emiatt is, meg már minden miatt. Azt is mondja, nem szereti a kövéreket. Na ez megint "dob" rajtam. Ha fogyott állapotban vagyok, akkor többször nevet rám, de szex akkor sincs több. :(
2021. febr. 5. 22:18
 14/22 A kérdező kommentje:

164 cm vagyok és 65 kg dagadt állapotban

57-58 kg ha fogyóval, tornával rendbe hozom magam :)

Sajna bánatomban néha eszek...azért az ingadozás...

2021. febr. 5. 22:23
 15/22 anonim ***** válasza:
59%
Jogában áll hallgatni...
2021. febr. 5. 23:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon várható változás sajnos azok alapján amiket leírtál. Nem fogod tudni őt megváltoztatni. A kérdés, hogy el tudod e fogadni, hogy ilyen lesz a jövő, mert ez mérgező, rossz számodra.

Sajnos tapasztalatból beszélek, sok éve élek így, de az én partnerem nem hallgatott és aludt hanem cirkuszolt, üvöltözött. Sajnos nem váltam el mert közös gyerekeink vannak, ezt nagyon megbántam, évekkel ezelőtt el kellett volna. Néhány évvel ezelőtt érzelmileg (és testileg ) befejeztem vele a kapcsolatot. Az együttélés nem lett jobb, de már attól jobban érzem magam, hogy önmagamról pozitívabban gondolkozom, a hozzá fűződő szálat magamban elvágtam. Mint nő, komolyan mondom, hogy kinyíltam azóta.. Igaz.. nem lett szeretőm, de tulajdonképpen csak azért nem, mert nem volt olyan aki nekem tetszett volna.

2021. febr. 6. 00:15
 17/22 anonim ***** válasza:

Lehet van valami gondja.

Jaaa, és az alvással egy másik világban élünk, menekül...

2021. febr. 6. 07:32
 18/22 anonim ***** válasza:
Gyereked van?
2021. febr. 6. 07:33
 19/22 anonim ***** válasza:
59%
Amiről nem írtál de fontos: a szexkérdésen kívül mást megtudok beszélni? Ha nem,és általános részéről,hogy mindenre így reagál,nem kérdés,nem érdemes tovább folytatni. Ha szexkérdésben zárkózik "csak" el talán van esély rá,hogy beszéljetek róla. Nem vagy dagadt egyáltalán,ezzel a súllyal a magasságodhoz arányosan,ennyi idősen ez teljesen rendben van.
2021. febr. 6. 10:24
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem normális, mert csak konfliktuskerülő. Le kell ülni erről csacsogni.
2021. febr. 6. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!