Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy igazán jó feleség?
Hello! Puszta kíváncsiságból az érdekelne, hogy szerintetek milyen egy jó feleség, vagy egy jövőbeli feleség!
Ti milyen tulajdonság alapján választanátok magatoknak feleséget?:)
Mi fog meg egy feleség jelöltben, vagy mik az elvárásaitok?
Az igazán jó feleségnek van esze.
A kérdésedből ítélve neked ez a vonat már elment.
A "jó" és a "feleség" fogalmilag kizárják egymást.
Egy nő addig lehet jó, amíg nem feleség, és nő, ha feleség, nem lehet jó.
1). Szükséges, hogy a fiú jól megismerje a lányt. Ha neki megfelel, akkor NEKI ö a legjobb feleségnek való.
2). Szükséges, hogy a lány jól megismerje a fiút. Ha neki megfelel, akkor NEKI ö a legjobb férjnek való.
3). Fontos a szexuális egybehangzás is!
4). Nagyon-nagyon fontos, hogy a házasságot ne csak a szexuális megfelelés igazolja, hanem az a tény, hogy a SZÁMUKRA fontos dolgokban egyezzen a nézetük, a kevésbé fontosakat pedig legyenek képesek elnézni, nem pedig felhánytorgatni éveken át.
Lehet, hogy az a baj, hogy férfi vagyok, de sosem értettem az ilyen "milyen a tökéletes feleség/barátnő/kinézet" és hasonló kérdéseket.
Én az embert nézem, az összképet. Nem tudok leírni egy külső és/vagy belső tulajdonság listát, hogy "ilyen a jól kinéző nő", "ilyen a tökéletes barátnő".
Mindig khm... mondjuk úgy csodáltam azokat, akiknek konkrét elvárás listája van, amit végig tud pipálni, hogy a'szondja magasság OK, szemszín OK, végzettség OK, hobbik BÍÍÍÍP NEM MEGFELELT.
Bár valami miatt mindig csak hölgyeknél találkozom ezzel a konkrét elvárás listával, és azzal az igénnyel, hogy én is mutassam meg az enyémet.
"hobbik BÍÍÍÍP NEM MEGFELELT." XD
Mi az a hobbi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!