Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit reagálnátok/tennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnátok/tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Lassan 5 éve vagyunk együtt a férjemmel, több mint 1 éve házasok, van egy 5 hós babánk. Kapcsolatunk elején 3 évig az ő szüleinél laktunk, ahol én nagyon rosszul éreztem magam, majdnem szétmentünk. Végül elmentünk albérletbe, ahol 1 évig voltunk, mert mikor terhes lettem, elköltöztünk, saját lakás híján most az én szüleimhez, ahol meg a férjem érzi nagyon rosszul magát. Nyáron sikerült saját házat vennünk, de felújítás alatt van, így örülünk, ha tavasz végére elköltözhetünk. Rengeteget veszekszünk, mert ő sok mindent sérelmez az ittlétben, a szüleimmel kapcsolatban, nekem meg rosszul esik, hogy állandóan engem támad ezekkel. Van egy ismerőse, akivel sokat beszél, néha találkoznak (messze lakik, és ritkán jár a környékünkön). Annak az ismerősének nem jó a házassága, válni nem akarnak, így csalja a férjét különböző pasikkal (nem, azt 100% tudom, hogy az én férjem nincs köztük, mielőtt bárki ezzel jönne). Most láttam, hogy a legutóbbi messengeres beszélgetésük alkalmával rám panaszkodott, és valószínű a múltkori személyes találkozásukkal is én voltam a téma a visszautalások alapján. A nő adta alá a lovat, és ellenem hergelte a beszélgetés alatt, holott egyáltalán nem igaz, amit feltételez rólam.

Mit tennétek? Ismerem én is a nőt, már találkoztunk többször, meg beszélgettünk is anno, de mi nem barátkoztunk. Annyira felment bennem a pumpa, hogy így viselkedett, hogy szívesen írnék neki, hogy előbb a saját portája előtt sepregessen... haragszom a férjemre is, mert ő múltkor rám szólt, hogy nehogy a barátnőmnek írjak valami rosszat róla, erre ő meg nyilvánvalóan beszél a magánjellegű problémáinkról.

Tanácstalan vagyok, és nagyon csalódott, borzasztóan érzem magam. Nekem is rettentő kényelmetlen az itteni lét, és szeretnék már költözni, de ezt képtelen elhinni, azt hiszi, hogy jól érzem magam itt, azért, mert az én szüleimnél lakunk. Pontosan úgy viselkedek, mint ő anno, mikor az ő szüleinél laktunk. A hétvégéket most már nem is itt töltjük, hanem a másik nagyszülőknél, mindkét napot többnyire, hogy erre se legyen panasz, de ezek után ez rettentő rosszul esik. :(

Mit gondoltok?

2021. jan. 7. 23:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%

Ezt őszintén érdemes megbeszélni: "nem esik jól, hogy házasságunkkal kapcsolatos problémát kiteregeted".

Párterápiára nem tudnátok menni? Szakemberrel megbeszélni az ilyesmit nagyon jó lenne, ha szakember kívülről lát rá egy problémára, lehetnek megoldási javaslatai, melyekre rá tud vezetni titeket.

2021. jan. 8. 04:49
 12/14 anonim ***** válasza:
57%

Pedig szerintem is az albérlet a megoldás. Ismerősöket korbekerdezni vmi kedvező után.

Bocs hogy ezt írom, de ha lakhatatlan most a ház akkor kizárt hogy tavaszra kész legyen, csak azt hiszitek most .(felujitottunk - több mint egy év volt. Mivel generálkivitelezőre nem tellett)

Na, a lenyeg, hogy gyertek el a szuleitektol és utána beszeljetek meg azt a barátnőt is mikor lenyugodtak a kedélyek.

2021. jan. 8. 05:56
 13/14 anonim ***** válasza:
26%
Nagyot hibáztál! Te nem jössz ki a szüleivel. De elvárod, hogy ő kijöjjön a tieiddel!
2021. jan. 8. 06:46
 14/14 anonim ***** válasza:
64%

Alapból nem értem, minek játszotok felnőttesdit, mikor önállóan, külön élni nem vagytok képesek.

Ez nem kapcsolat, csak egy fs, már a kezdettől fogva, és ebbe gyereket is szültél. Sajnálom a babádat, mert itt ő sérül majd, mikor váltok vagy mikor marjátok egymást ki tudja, meddig.

Sajnálom, de ez az igazság, és ez a kapcsolat nem lesz jobb, sőt, készülj rá, hogy a férjed, amint tud, lelép.

2021. jan. 9. 15:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!