Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és kivel köthetnék érdekházasságot?
Figyelt kérdés
Arról nem szeretnék beszélni, hogy miért jutottam erre az elhatározásra, viszont érdekel, hogy van-e, vagy volt-e olyan személy az életedben aki érdekházasságot kötött.
Hogyan működik? A szerződés megkötése után hány évig kell házasságban élni? Meleg, befolyásos embereket kell keresnem? Esetleg van olyan titkos cég, ami ilyen kapcsolatokkal foglalkozik?
De nem értem, hogy ne lenne legális? Két barát is összeházasodhat, nem kell szerelmesnek lenni. Nem kell az anyakönyvvezető előtt mondani, hogy "amúgy nekem csak a pénze kell, neki meg a friss hús".
2021. jan. 7. 18:52
12/23 anonim válasza:
Pénzért házasodnál? Az sem illegális. Az eus polgárság céljából kötött házasság illegális, de ezt nehéz bizonyitani. Ismerek olyan kapcsolatot, ami érdekből köttetett, de gyerek is született.
2021. jan. 7. 19:09
13/23 anonim válasza:
Azt ugye tudod hogy ha érdekből házasodsz és amúgy a gyomrod forog tőle, szexelni akkor is kell vele?
2021. jan. 7. 19:12
14/23 anonim válasza:
Az egyik barátnőm vajdasági, de kettős állampolgárságú. Jelentkezett valami ügynökségnél, hogy nyitott ilyesmire, szóval egy reggel hívták, hogy mehet az anyakönyvi hivatalba ekkor és ekkor, és így összeházasodott egy szerb férfival aki így vízum nélkül mehetett Németországba gürizni. 365 napig kellett várni, amíg beadhatták a válópert. De ez Szerbia, itthon fogalmam sincs, hogy működik.
2021. jan. 7. 19:19
15/23 anonim válasza:
Szexelni meg nem kötelező vele.
2021. jan. 7. 19:26
16/23 anonim válasza:
Idősebb férfit keress.
2021. jan. 7. 20:19
17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Mit javasoltok, merre keresgéljek? Budapesten belül.
2021. jan. 7. 20:45
18/23 anonim válasza:
Én 20+éve a Váci utcában dolgoztam(Bp.),volt egy-két külföldi, aki el akart venni érdekből. Nehezen értették meg, hogy ez képtelenség, mert még fiatalkorú voltam. Amúgy is keveset ajánlottak 😂Így 20+ évvel később, covid idején nem hiszem, hogy dübörög ez a biznisz🙂
2021. jan. 7. 21:15
19/23 anonim válasza:
sugardaddy?
Én egy érdekházasságot ismerek csak, abban a szexért cserébe elég jól él a csaj, jogsit, nyelvtanfolyamot, ruhákat fizetnek neki, de cserébe nem találkozhat túl gyakran a családjával (külföldi).
Ha a sugardaddy nem jön be, akkor esetleg az informatikusok között nézegetnék, bár ők eléggé ár-érték érzékenyek, úgyhogy nem fognak drága dolgokat venni fölöslegesen, viszont nehezen ismerkednek és elég zárkózottak. Ha kifogsz egy játékfüggőt, akkor lehet, hogy szexelned sem kell, csak élvezni az együtt töltött időt és nem zavarni őt a játék közben.
2021. jan. 18. 16:22
20/23 anonim válasza:
Annyit tudok,kb 3 hónappal a házasságkötés előtt be kell jelenteni az anyakönyvvezetőnek a szándékot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!