Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és kivel köthetnék érdekházasságot?
Arról nem szeretnék beszélni, hogy miért jutottam erre az elhatározásra, viszont érdekel, hogy van-e, vagy volt-e olyan személy az életedben aki érdekházasságot kötött.
Hogyan működik? A szerződés megkötése után hány évig kell házasságban élni? Meleg, befolyásos embereket kell keresnem? Esetleg van olyan titkos cég, ami ilyen kapcsolatokkal foglalkozik?
De miért?
Pénzt akarsz? Vagy ukrán vagy, és kell egy magyar, azaz EU állampolgárság?
Az okokról nem szeretnék beszélni.
Magyarországon születtem.
Saját tapasztalatokra, vagy esetleg külső szemlélőként szerzett tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Milyen egy érdekházasság?
Erről keveset hallani, meg ugye nem is legális, mégis sokan élnek így.
nekünk nem kell elmondanod, de azt tudnod kell, csak olyan emberrel tudsz házasságot kötni, akivel kölcsönösen ki tudjátok használni egymást: ami kell neked, azt ő adja, s ami neki kell, azzal te rendelkezel.
Így lehet, talán inkább azt kellene kérdezned, ki rendelkezik autóval, pesti ingatlannak, jó ajánlóval egy kényelmes meló felé, ki tud veled repkedni ide-oda stb.
Tudók ilyen csajt. Kapott némi eurót, cserébe hozzáment egy arabhoz, hogy a pasi kettős állampolgárság kapjon, és szabadon mozoghasson az unión belül.
Azt nem tudom, hogy hol ismerte meg, szerintem neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!