Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok feleségen látom a környezetemben, hogy elhagyják magukat. Mi ennek az oka?
És továbbra sem érted meg az emberi lélek működését. Ezek sokszor hozott minták, amiket nehéz kezeli. És a depressziót is nehéz kezelni, nem úgy működik, hogy rázd már meg magad haver, futni jó, mert te annak örülsz, hogy még fel akarsz kelni reggel.
Mondom ezt úgy hogy én is a válás után (évekkel!) jöttem rendbe, húsz kilót fogytam, edzem rendszeresen. De nem papolok itt, mint te, mert ismerem a másik oldalt is. Az ilyen ítélkező idiótákat inkább távol tartom magamtól. Mert káros minden megnyilvánulásod. Rúgjál csak bele a földön fekvőkbe segítség címén, várj csak most fogsz Csernussal példálózni, igaz? Az összes ilyen barom vele példálózik.
Mert te aztán annyit tudsz rólam, hogy milyen tapasztalatok és nehézségek alapján “papolok” itt.
És leszarom Csernust.
Mondom ezt úgy, hogy voltam depressziós, pánikbeteg és mindenféle fóbiás, de eszem ágában nem volt ezt evéssel, ivással, drogozással vagy cigivel helyrehozni, mert az még jobban lesüllyesztett volna.
Üdv, az ítélkező idióta barom
"Idősebb korban, sőt már 35 év felett a szervezetünk kezdi egyre rosszabbul kezelni a vércukrot, a sejtek nehezebben tudják azt felvenni és elégetni.
Az élelmiszer feldolgozás miatt erősen lecsökkent a szervezetünkbe jutó króm mennyisége, és egyre több embernél fedezhetők fel a krómhiány tünetei.
Ha
gyakran megéhezik,
édességre éhezik,
előfordul, hogy ideges, ingerült, zavart, vagy depressziósnak érzi magát,
lecsökkent a teljesítőképessége, fizikálisan és mentálisan kimerült,
felléphetnek koncentrációs zavarok stb.... ezek lehetnek a
Krómhiány tünetei"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!