Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok feleségen látom a környezetemben, hogy elhagyják magukat. Mi ennek az oka?
Vagyis akkor hol lyukadunk ki megint? A zabálásnál. Mindegy hogy párban vagy anélkül. És mindegy mi az oka. Akkor ne csodálkozzon senki, ha hízik. Kérdem ez mire megoldás? Esetleg egészségügyi problémákra pár év múlva...
a 7es voltam
Egy feleségen mindig tükröződik, hogy milyen a férje. Akivel jól bánik, szeretetet kap, és ki van elégítve, az nem szokott 10-15 év alatt megcsúnyúlni és megöregedni.
Van, aki bánatában eszik, van, aki elfogy, ebből nem mindig érdemes kiindulni. De aki arcra sokat változik, annak rossz élete van.
Nekem is az a megfigyelésem, hogy azok boldogok, akik együtt híznak. Ahol az egyik lefogy, ott a harmadik az oka.
Én a korom miatt hízok úgy érzem. Eddig ugyanannyit zabáltam mint most. Régebben 60 körül voltam most 70 kg vagyok. Egyszerűen ragadnak a kilók. Amúgy 175cm magas vagyok és 30 éves.
Még annyi hogy 25 évesen szültem az kb 2 évre taccsra vágott az igénytelenséget nézve. Lesza..rtam mi van rajtam,hogy hogy nézek ki. Csak tudjak aludni pár órát, meg el tudjam látni a kicsit.
Bármi oka lehet.
A barátnőim körében van stressz evő, van, aki depressziós, van, akinek ez az egyetlen boldogságforrása.
Vagy pl vagyok én: minden megkezedtt fogyókúrámat megpróbálja a férjem elcseszni. Valahogy olyan èrzésem van, hogy nem szeretné, ha lefogynék. Szinte mindig ugyanaz a forgatókönyv: leadok pár kilót, jobban érzem magam, ami látszik is, ő búval bszott lesz és rengeteg édességet, süteményt hoz haza. Ezenkívül folyton nyavajog, mert reggel ès este elmegyek futni, mert az milyen veszèlyes, sötétben bárki megtámadhat. Így nehéz ám lefogyni...
Lassan kezdem érteni, hogy sok nő miért a válás utàn virul ki és fogy le..megszűnik a fő stresszforrás.
Értem én, hogy ti miről beszéltek. Meg lett magyarázva, milyen indokokkal lehet végre zabálni. Stresszevés, depressziósevés, rossz lelkiállapot evés, evés csakazértis, gyerek után nincs időm magamra és nem szemetet enni evés. Mindegy mire van rá fogva. De akkor ismét elmondom, a szóban forgó eligénytelenedő feleségek nem a levegőtől híznak és ugyanott tartunk ismét, az evésnél. Mert minden más problémájuk nagyobb és elfelejtik, hogy erre továbbra is figyelni kéne. A bánatevés nem oldja meg a gondot, sőt még dagadt is lesz az ember.
A felemlegetett alkoholt és dohányzást ugyanúgy elítélem, mint aki a zabálásba menekül. Vannak a feszültség levezetésnek hatékonyabb és nem káros formái, de az ugye nem olyan egyszerű, mint rágyújtani vagy bekapni egy krémest.
A hormonális és gyógyszerek okozta hízás más, de nem erről szólt a kérdés ugye...
#7es és #11es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!