Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van még olyan személy a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan személy a mai világba akit érdekel és jelent neki valamit a elköteleződés/házasság?

Figyelt kérdés
Vannak még ilyen emberek?vagy csak ritka vagy tényleg mindenki az új gondolkodasmód szerint él és cselekszik?
2020. dec. 20. 11:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Akarok házasodni de nagy felhajtást nem akarok szóval polgárira gondoltam vagy valahol messze ahol csak én és a párom vagyunk

Csak mi

2020. dec. 20. 14:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen, a férjem és én pl. 10 éve házasok, változatlanul hiszünk a házasságban. Másokat is ismerünk, akik így gondolkodnak. Van,akik 15, mások 30 éve házasok. Bár tulajdonképpen egyikünk sem számít már mainak, 40 körüli, ill.40+ korosztály. Mi még máshogy szocializálódtunk és nem bánjuk. Fiatalabb ismerőseim körében kevésbé divat házasodni, úgy látom.
2020. dec. 20. 19:54
 13/13 anonim ***** válasza:
43%
Házasodni lehet szülői engedéllyel 16 éves kortól, úgyhogy mindenki házasodjon akkor, legyenek 16 éves szülők, 32 éves nagyszülők, 48 éves dédszülők, 64 éves ükszülők, 80 éves szépszülők, 96 éves ősszülők, esküvő, papír lakodalom, virág lakodalom, fa lakodalom, bronz lakodalom, ezüst lakodalom, arany lakodalom, gyémánt lakodalom, vas lakodalom, kő lakodalom, 20 gyerek, 400 unoka, 8000 dédunoka, 160000 ükunoka, 3200000 szépunoka, 64000000 leszármazott, boldogság, mámor, szerelem, felelőtlenség, reálisság, bölcsesség, mértékkel alkohol, dohány, drog, mértéktelenül, kaszinó, szex, kalandok, 0 gyűlölködés, 100% szeretet. Egy életünk van b@szki, használjuk ki.
2020. dec. 20. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!