Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk házasok, a férjem kétszer megcsalt.. Mindkét viszony hónapokig tartott, és egymás után következtek. Ez idő alatt fél évre külön is költözötünk és ő beadta a válást. Én kitartottam, és újra egymásra találtunk. Pár hónapja befejezte a viszonyokat és minden jó, én gyereket akarok tőle, azt látom rajta, hogy lenyugodott és ő is gondolkodik a babán. Van pár kolléganője aki idegesít, de nincs most viszonya azt gondolom.. Ő azt mondja, hogy nem csal meg többet. 32/N2020. dec. 6. 23:31
11/15 anonim válasza:
Jó lesz majd egyedül nevelened a babátokat, ő meg közben más nővel hempereg, utánna meg a baba miatt nem fogod elhagyni és tűrsz majd mindent! Szerintem gondolód át megint ezt a kérdést! Mennyire bánta meg az első után hogy lett második 3 év alatt. Nem igazán számít te mit érzel ezt bebizonyította már!! Az is biztos hogy nem szeret mert akkor nem hogy kétszer de egyszer sem tette volna meg!!
F
12/15 anonim válasza:
Szerinted egy rossz kapcsolaton fog változtani a gyerek? Eszedbe ne jusson szülbi neki.
14/15 anonim válasza:
Ha egy megcsalás után mondja h nem csal meg többet, még elhiszem hogy elhiszed... Na de kettő? És viszonyt írtál, nem alkalmat. Nem szabad neki szülni és tudod miért? Mert akkor már indokot is talál a szeretőre. Nincs sz.x a baba miatt, baba utan. Faradt, te is az vagy. A baba nem alszik. Foglalkozni kell a gyerekkel. Rád hárul majd a gyerek, a háztartás stb és ő meg tudod hol lesz? Valaki más ágyában... Te meg az éjszaka közepén is azon fogsz kattogni hogy kivel van és miért vagy ilyen naiv. Két viszonyt elnéztél neki, azt hiszed nem tudja hogy a harmadikat is el fogod? Pont ezért is lesz olyan bátor. Bármelyik pasi leléphet a családtól bármikor, de amikor tudod hogy ez borítékolható akkor miért akarod szándékosan elérni azt hogy apa nélkül nevelj gyereket, apa nélkül nőjön fel? Ez a férfi akkor fog felreb.szni amikor akar, mert megtehette eddig is és ezután is. Nem a gyerek a megoldás a gondokra, a gyerek több gondot fog okozni nálatok mint ahogy te azt gondolod.
15/15 anonim válasza:
Amint terhes leszel félremegy az első nővel. Erre felteszem a vagyonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!