Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esne, ha elfelejtené?
Múlt héten volt a szülinapom, de holnap tartjuk családdal, férjemével együtt, mindkettőnk családjával, mert neki meg jövő héten lesz.
Múlt héten annyit pörgött a témán, hogy végül nem rendelt tortát, már nem volt rá idő, mondtam, nem gond, majd a közös ünneplésre.
Erre az előbb benyögi, hogy ő nem rendelt holnapra tortát. Először azt hittem, viccel.
Persze, nem világvége, de én készültem neki. Még másfél éve sem vagyunk házasok.
Ja, ajándékot sem vett szerintem, mert mondta, hogy nem tud mit.
Nem igazán vagyok fontos, asszem. :(
Hű, azért nem kicsi ugrás volt az "elfelejtette a tortát" és "nem vagyok fontos neki" között.
Te tudod a személyiségét, lehet, hogy az ő számára az ajándékok sokadrangúak. Én is ilyen vagyok, pont nem érdekel, hogy mit kapok, sokkal többre értékelem az együtt töltött időt.
Holnap nyitva vannak a nagy üzletek, menjetek be és vegyetek valamilyen tortát és ajándékot.
F
Holnap ezerrel készülünk a vendégsereg fogadására.
Tavaly kaptam meglepi tortát és ajándékot is. Mindkettő saját ötlet volt. Nem kérdezett semmit, meglepett.
Nem fog.
Persze, ha egyébként az ember érezné, hogy fontos, ez meg sem kottyan. De ez már ilyen utolsó csepp...
Tavaly is már meglepetés volt, lehet most is az lesz. De neked már minden bajod van vele az látszik a válaszaidból.
Amúgy kérdezd meg tőle, hogy akkor milyen tortát tervez adni a vendégeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!