Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel magyaráznád,ha valaki több komoly szerelem,kapcsolatután egy szánalmas személlyel házasodna ?
Figyelt kérdés
A korábbi partnerek vitathatatlanul intelligensebbek, többre vitték, jobb személyiségek, jobb emberek...stb. Akivel házasodott, az viszont durván tepert a kapcsolatért, szemben az elődjeivel. Valóban csak ennyit múlik és ennyit ér egy házasság ?2020. okt. 20. 23:07
21/27 anonim válasza:
Nem értem, miért kellene, elég legyen egy "jó" pár. Persze, az is jó, ha az ember józanul átgondolja a dolgokat. Én ilyen dolgokat mindig túlanalizálok, olyan típus vagyok. De én pl. egy langyos kapcsolatban nem tudnék lenni, ahol a másiknak nem fontos az, hogy úgy mutassa ki a szeretetét, ahogy én szeretném. Ezt nem feltétlen nyalizásnak gondolom, hanem annak, hogy a másiknak legalább abban az időszakban fontos vagyok. Az nekem nem elég, hogy a párom egy "jó ember" meg "harmonikus" a kapcsolat, ha nem érzem azt, hogy szeret, hanem csak elvan mellettem, mint a befőtt.
22/27 A kérdező kommentje:
Én pl egyáltalán nem ezt irtam, ez nem értem, hogy honnan jön. Épp azt irtam, hogy a korábbi párjaival sem volt langyosabb vagy uncsibb vagy rosszabb a kapcsolata, sőt, azok sokkal értékesebbek is emberileg, vannak céljaik..stb. A mostani is ugyanolyan langyos lett a kezdeti köd után, csak abban különbözött az előzőektől, hogy nagyon durván elkezdtett rástartolni az illetőre, mindenhova elhivta, mindig ráirt facebookon, mindenhol büszkélkedett az új párjával..stb. Ennyi. Sajnos elég nyalizósan csinálja, ez már nem puszta büszkeség, hanem kivagyiság. Nincs semmi más extra a kapcsolatban. Nekem pl. az lenne az extra, ha közüs hobbik, közös gonodlatok lennének vagy ilyesmi.
2020. okt. 26. 16:21
23/27 anonim válasza:
De másnak meg nem ez, értsd már meg.
Én is szakítottam úgy már a párommal, hogy volt közös hobbi meg közös cél... de közben meg úgy éltünk, mint két lakótárs. Intimitás alig, nem éreztem, hogy akarna küzdeni értem. Neked az nem uncsi meg értékes, nekem már nem volt az. Ha vki ezek után nem akarja, hogy elveszítse a párját, akkor teperjen érte, ennyi.
24/27 A kérdező kommentje:
Ha a mögöttes célt nem érted, akkor én azon a véleményen vagyok, hogy az illető leendő szülőt keresett a gyerekének, meg akivel családot tud alapitani,gyakorlatilag erővel keresett magának egy párt. Mert más életcélja nincs, úgy gonodlta, keres egy megfelelő alanyt ennek a célnak megvalósitásához. Sokszor lehet olvasni oylan sztorikról, hogy a nők a pénzért, egzisztenciáért, gyerekért..stb. házasodnak vagy a pasik csak a külsőért, hogy legyen kivel megjelenni. Szerintem ez is ilyen sztori.
2020. okt. 26. 16:25
25/27 A kérdező kommentje:
Ezzel én is tisztában vagyok, most miér irod, hogy értsem már meg ? Tisztában vagyok vele. De ők is úgy élnek most, mint két lakótárs, amellett, hogy napi üvöltözések is vannak. (az előzőekkel nem voltak). Teperni már nem teper, addig tepert, amig meg nem szerezte.
2020. okt. 26. 16:27
26/27 anonim válasza:
Igen, és én is mondtam erre, hogy vannak olyanok, akik hülyén döntenek. De attól még nem volt jó nekik az előző párjukkal, és nem kell azt mondani, hogy mégis mennyivel jobb volt... ez olyan, mintha azért fikáznánk vkit, mert a szar helyett választott vmit, ami jónak tűnt az elején, aztán kicsit szarabb lett. Attól még nem lesz a szar sokkal jobb.
27/27 A kérdező kommentje:
Hát, ez mondjuk sztem nem feltételn igaz, hogy a szakitás mindig azt jelent, nem jó már a párunkkal. Mármint szerintem léteznek olyan sztorik is, ahol egy jó kapcsolatot megszakit valak iegy pillanatnyi meghülyülés miatt. De pl. nekem is volt már olyan munkahelyem, ami nagyon jó volt , csak épp untam és egy hülye pillanatomban átmentem máshová. Ott napok alatt kiderült, hogy sokkal rosszabb, de nem tudtam már visszacsinálni. Igazából a régiről akkor is tudtam, hogy jó hely, mikor ott hagytam, csak épp egy pillanatomban úgy éreztem, jó jó, de most unom. Aztán persze utólag visszasirtam, hogy csak annyi baj volt vele, hogy beleszoktam a jóba. Ezt csak arra fel irtam, hogy nem hiszem, hogy az ilyen azért történik meg, mert "nem volt jó a párjukkal" és csak úgy mondják,hogy mennyivel jobb volt. Nekem is tényleg sokkal jobb volt a régi munkahely, nem csak belemagyarázom. Egyébként diákmunka volt, mielőtt valaki nagy dolgokra gondolna. De igy is ég és föld.
2020. okt. 26. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!