Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mivel magyaráznád,ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel magyaráznád,ha valaki több komoly szerelem,kapcsolatután egy szánalmas személlyel házasodna ?

Figyelt kérdés
A korábbi partnerek vitathatatlanul intelligensebbek, többre vitték, jobb személyiségek, jobb emberek...stb. Akivel házasodott, az viszont durván tepert a kapcsolatért, szemben az elődjeivel. Valóban csak ennyit múlik és ennyit ér egy házasság ?
2020. okt. 20. 23:07
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Ebben a tpokiban nem olvasnak az emberek, csak arra hajtanak, hogy akkor is igazuk legyen, ha nincs igazuk. Miért ? A való életben kellene ilyennek lenni, nem itt kiélni a frusztrációnkat. Én speciel láttam már az extől szebb és csúnyább új párt is, de a kérdés eleve nem a szépségre vonatkozott.
2020. okt. 23. 18:14
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a te megítélésed szerint "lejjebb adta" az illető, és lehet, hogy objektíven nézve az exek magasabb kvalitásokkal rendelkeznek, mint a jelenlegi partner, de nem tudhatod, hogy az illetőnek szubjektíven nézve nem ez élete legjobb párkapcsolata, és az a legjobb döntése, hogy ezzel az illetővel házasodik.

Szóval lehet, hogy a korábbi partnerek "jobbak" voltak, de az illető számára a jelenlegi partner a legjobb választás. Ezt külső szemlélőként borzasztóan nehéz megítélni, és nem is ajánlatos.

2020. okt. 23. 18:41
 13/27 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, de a magyarázatát nem értem ennek a jelenségnek. Az ember mégis csak úgy van vele, hogy ha volt már mondjuk 4 partnere valakinek, aki megütött egy bizonyos szintet (most sarkitok : mindnek volt érettségije vagy diplomája, hobbija, társadalmilag és egyénileg hasznos tevékenysége...stb.), akkor utána miért azzal házasodik ,akinek pl. 8osztálya van , kilóg a kapanyél a szájából, nem egy rendes ember..stb. talán így érthetőbb a kérdés. Szó sincs irigykedésről, a jelenség nehezen érthető .
2020. okt. 23. 18:46
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert lehet, hogy az illetőhöz ez a szint illik valójában, és erre csak most jött rá, hogy lett egy ilyen párja. Aztán öröm-bódottsá' foreva. Ha neki jó, akkor el kell engedni ezt a dolgot.
2020. okt. 23. 23:14
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3 kolléganőm is elvált,mindegyik fikazza az exe új feleségét , párját...Pedig egyáltalán nem különbek,csak ők tartják annak magukat.
2020. okt. 26. 10:52
 16/27 A kérdező kommentje:
15, biztos sok olyan is van. Egyébként én megértem ezt a llekiállapotot, ők úgy élik meg, hogy elvették tőlük a boldogságukat, családjukat..stb.
2020. okt. 26. 15:42
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy objektíven értékesebb vki, az egy dolog... de a lényeg az, hogy párkapcsolatban hogy működnek együtt. Lehet nekem szuperokos, szupergazdag, szupertájékozott párom, de ha nem érzem, hogy szeretne, lenéz, nem hajlandó a párkapcsolatért küzdeni, a hajamra kenhetem. A legtöbb ember normális kapcsolatot szeretne, nem egy kirakatfigurát, amit mutogatni lehet. Szerintem a kérdésben ott van a kulcs, hogy az az illető végre kimutatta az érzelmeit, hajtott rá, a tenyerén hordozta... és az valszeg többet jelent, mint hogy lehessen a mellét verni, hogy jaj, a férjem az itt meg ott végzett, meg ilyen-olyan főmenedzser. Meg gyanítom, azért nem látsz bele annyira a kapcsolatukba, hogy mennyire szeretetteljes. Meg is kell tudni tartani egy kapcsolatot.
2020. okt. 26. 15:48
 18/27 A kérdező kommentje:
De, belelátok annyira, hogy véleményt formálhassak. Régóta ismerem őket- Egyébként semmi happy end nincs a kapcsolatukban, ugyanis mióta megszerezte a prédát az illető, aki tepert, azóta meg is változott, évek óta üvöltözik a párjával majdnem napi szinten . Az leőző párjával nem nagyon veszekedtek. A másik, hogy attól, hogy az előzőek nem tepertek ennyire túlzó módon, attól még szerethették , csak nem ilyen látványos gesztusokkal. A látványos gesztusok mondjuk szerintem csak a megszerzés miatt kellhettek, hisz azóta üvöltözik, erőszakoskodik a párjával. De ebbe nem akartam belemenni, mert a kérdés inkább az volt, egyáltalán miért annyira fontos szenmpont ez , hogy ráhajtottak, hogy a többi semleges volt. De mondom, rá is fázott az illető, egy sárkány lett a párjából
2020. okt. 26. 15:59
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
De valakinek a látványos gesztusok is számítanak, sőt. Valószínűleg ez volt a döntő ok, amiért őt választotta. Hogy utána szarabb lett a kapcsolat mindkettejüknek... ilyen is történik.
2020. okt. 26. 16:06
 20/27 A kérdező kommentje:
Igen, értem ennek a pszichológiáját. De saját magamról nem tudnám elképzelni, hogy ennyire fontos legyen nekem az, hogy udvarolgat, csonti benyal nekem valaki, az meg egyáltlaán nem, hogy elég elfuserált ember, nem is igazán van közös hobbijuk, érdeklődési körük. Igazából csak az egóját fényezte, nekem ez nagyon kevés. Az már hab a tortán, hogy az élet tényleg azt igazolta, hogy nem érte meg őt választani, mert kimutatta a foga fehérjét (az esküvő után pár hónappal és azóta is ez van), miközben a többi partnere sokkal alkalamazkodóbb személyiség volt, voltak életcéljaik..stb. Ez a sztori sztem egy paródia, és mindenki a vesztese lett vagy lesz. ja, az előző párját megcsalta a mostanival, szóval azzal is kitoltak. Most meg veszekednek és 1-2 éven belül ki is estek náluk a csontvázak a szekrényből. Tanulság : párválasztásnál maradj józan, és becsüld, ha van egy rendes párod. Ne dőlj be a nyalizásnak.
2020. okt. 26. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!