Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik 3. világbeli országokból érdemes feleséget hozatni magamnak?
lehet szidni, de unom a nagyigényű magyar nőket.
F29
Ízlés kérdése, ha a távolkeleti nők jönnek be, akkor Malajzia, Burma, Kambodzsa, Vietnám, Fülöp szigetek.
Ha a csoki bukszák, akkor Zambia, Ruanda, Seychelles, Leostho, Namibia.
Ha a latino bukszákra buksz, akkor Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Kolumbia, Venezuela, Ecuador.
Ha meg mondjuk a szláv szépségekre, akkor csak átugrasz ide délre a balkánra valami csóró országba, Bosznia, Koszovó, Észak-Macedónia, Bulgária, Albánia.
Ha arab.. hát, akkor fogalmam sincs, keress rá, ezt így fejből nem vágom ki.
Emlékszem egyébként, hogy megboldogult fiatalkoromban, 93-94 körül, romániába jártunk át hosszú hétvégézni.
Akkoriban itthon kezdtek meglódulni a fizetések, még arra is emlékszem, hogy pár évvel előtte jött ki egyáltalán az 5000-es címlet.
Odaát viszont olyan csóróság volt a forradalom után pár évig, hogy az hihetetlen.
Ha már egy darab 5 ezressel fejenként(+négyen összedobott benzinpénz a kockaladába) átruccantunk, akkor bármelyik helyen hercegek voltunk, ha két ötezressel, akkor meg királyistencsászárok.
Életemben nem kúrtam, szopattam annyit, és annyira fullos csajokat, mint akkoriban.
Régi szép idők :/
Román ukrán határ mentén élőként én is megerősíteni tudom amit az előttem lévő írt.Egészen tavaszig mkikor lezártak mindent a mai napig ebbe a két országba jártunk át hétvégente haverokkal.
Csajok mindig voltak meglepődne az ember hogy milyen csajok akadtak ott.
"Nagy igénynek számít, hogy a másik ne legyen alkoholista, ne legyen tróger naplopó, higgyen magában, legyenek életcéljai és tegyen is ezek megvalósulásáért?"
Ezeket elég könnyen teljesítettem az életem minden pillanatában, de volt, hogy 3 évig egy randi sem jött össze. Valahogy szemtől szemben ezek az elfogadható igények mindig még kiegészülnek 150 ponttal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!