Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Igaz az, ha a férj megcsalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, ha a férj megcsalja a feleségét, olyan partnert keres, akivel kiélhet mindent?

Figyelt kérdés
Tehát olyan dolgokat akar megélni, amit otthon a neje nem ad meg, vagy nem mer tőle kérni...?
2020. okt. 5. 20:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
17-es. Ő volt, és ennyi. Emberileg jól működünk, sosem voltam csajozógép, főleg abban az időben még nem volt net, meg társkeresők. Mivel előtte sem tudtam meg hogy milyen a jó szex, így úgy voltam vele, hogy amit ad, azt tudja a többi is. Ettől függetlenül ragaszkodunk egymáshoz, rengeteg dolgot elértünk együtt. Ha megkérdeztem mire vágyik a szexben, az volt mindig is a válasza hogy igazából semmire. A gyerekünket szépen neveljük, meg van mindenünk.
2020. okt. 6. 13:04
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia 17es, én kérdeztelek, köszi az őszinte válaszod.

Azért kérdeztem ilyen nyersen, mert rengeteg hasonló házasság van a környezetemben, és sosem értettem, ha valakik szexuálisan ennyire nem illenek össze, akkor miért erőltették házasságig a dolgod. Ezeknek a zöme már félig szétvert házasság, van pasi aki már nem is érzi magát férfinak és emiatt fel sem áll már neki, van olyan, aki orrba-szájba nőzik.

(férfiak között dolgozom, rengeteg dolgot látok)

Ha ti ennek ellenére jól működtök, és el tudod engedni, akkor szerencsés kivételek vagytok!

2020. okt. 7. 08:35
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Velem a világon mindent kiélhetett volna mégsem voltam elég. Nem is említette az igényeit.
2020. okt. 7. 09:44
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
22-es. Én már elengedtem ezt a szex témát. Vannak akiknek könnyen megy, pillanatok alatt találnak szeretőt, szexkapcsolatot, vagy eleve olyan partnerrel vannak, akinél fontos a szex. Nekem sem a házasság előtt sem volt igazán szexuális életem, egy barátnőm volt csak. Ő is gátlásos, visszahúzódó személyiség volt. Vele több mint egy évig jártam, mire megvolt az első szex, de az is csak amolyan essünk már túl rajta menetre sikerült. 23 éves voltam mikor elvesztettem a szüzességem, persze az is csak egy véletlen szerencsének volt köszönhető, mivel belecsöppentem egy olyan házibuliba, ahol már senki sem tudta a világát. Szóval az első szex is bőven felejthető kategóriába tartozott. Ezek után minek erőlködjek a szexszel ha már házas vagyok? Pl. nekünk a pénzügyeink szárnyalnak, van jópár eszköz befektetésünk, ugyancsak jópár ingatlan, több vállalkozás, likviditási gondjaink sincsenek. Sok barátunk van, a családi kapcsolataink is jók. Egzisztenciálisan a toppon vagyunk, nem veszekszünk, ketten tervezünk meg mindent. Ha bele gondolok, az életünk egy szép kis siker történet, szó szerint a nulláról építettük fel, ezért tanultunk rengeteget, ezért izzadtunk vért. Az egymással történő kommunikációnk tiszta, tiszteletteljes. Egyedül ami nekem hiányzik az a felszabadult szex, mint mennyiségileg, mint minőségileg. Viszont ha mérlegre teszem az egyik oldalt, majd a másikat, nevetségesen súlytalan lenne a szex serpenyője. Meg hát bevallom, azt sem tudom mi az a jó szex, mivel a mai szemmel nézve szinte még semmit sem próbáltam ki. Így nem is hiányozhat olyan erővel.
2020. okt. 7. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.