Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Butaságot csináltam, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Butaságot csináltam, és férjem nem beszél velem. Hogy tehetném jóvá?

Figyelt kérdés
Motorozik és nagyon aggódtam miatta, mert nagyon felelőtlenül közlekedik. Biztosan tudom, hogy néha 200km/h fölött száguldozik, ami mint tudjuk nem életbiztosítás. Sokszor kértem, hogy adja el, vagy közlekedjen normálisan ésszel. Nemzetközi kamionsofőrként dolgozik, és legutóbb mikor kint volt, hívtam egy szerelőt, hogy limitálja le a motorját, hogy max 130al tudjon menni. Két nap alatt meg is csinálta, csak közben ment a motorral 40kilómétert amig beálította és kipróbálta. Emiatt a férjem rájött, hogy piszkálták még mielőtt elindúlt volna vele, én pedig beismertem, hogy szerelőt hívtam. Nagyon ideges lett, soha nem láttam ilyennek. Annyira üvöltött velem, hogy a szomszédok is hallották, pedig kertes házban élünk. Utólag rájöttem, hogy hülyeség volt, mert lehet pont előzés közben nem tudott volna gyorsítani, ami balesetveszélyes. Már második napja nem szól hozzám, és nem is eszik a főztömből. Kérlek hanyagoljátok a kioktató választ, magam is tudom, hogy hülyeséget csináltam.

2020. okt. 1. 18:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
61%
#20 Azt hiszem, nem érted a problémát. Nem az a baj, hogy motorozik a férj. Hanem az, hogy felelőtlenül közlekedik. Kérdező, van azóta valami változás?
2020. okt. 4. 17:40
 22/25 anonim ***** válasza:
44%
Az nyilván nem probléma, hogy titokban megbuheráltatta a motort, amivel konkrétan meghalhatott volna, mert nem tudja, hogy 130 az új max. Ez nem a "butaságot csináltam" kategória, hanem konkrétan nem normális a kérdező sem.
2020. okt. 4. 19:50
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha már bocsánatot kértél, akkor még annyit tudsz tenni, hogy visszaállíttatod a motort.
2020. okt. 6. 06:44
 24/25 anonim ***** válasza:
61%
Tényleg nem volt szép tőled, hogy a háta mögött ezt csináltad, viszont a motor valóban nem egy életbiztosítás, tele vannak a hírek a motoros balesetekkel. Persze más balesetből is van sok, de ha egy motoros elesik, ott nem túl sok esély van rá, hogy megússza sérülés nélkül. Én megértem az aggodalmad.
2020. okt. 6. 08:59
 25/25 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet, mi lett?
2020. okt. 25. 02:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!