Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Butaságot csináltam, és férjem nem beszél velem. Hogy tehetném jóvá?
Figyelt kérdés
Motorozik és nagyon aggódtam miatta, mert nagyon felelőtlenül közlekedik. Biztosan tudom, hogy néha 200km/h fölött száguldozik, ami mint tudjuk nem életbiztosítás. Sokszor kértem, hogy adja el, vagy közlekedjen normálisan ésszel. Nemzetközi kamionsofőrként dolgozik, és legutóbb mikor kint volt, hívtam egy szerelőt, hogy limitálja le a motorját, hogy max 130al tudjon menni. Két nap alatt meg is csinálta, csak közben ment a motorral 40kilómétert amig beálította és kipróbálta. Emiatt a férjem rájött, hogy piszkálták még mielőtt elindúlt volna vele, én pedig beismertem, hogy szerelőt hívtam. Nagyon ideges lett, soha nem láttam ilyennek. Annyira üvöltött velem, hogy a szomszédok is hallották, pedig kertes házban élünk. Utólag rájöttem, hogy hülyeség volt, mert lehet pont előzés közben nem tudott volna gyorsítani, ami balesetveszélyes. Már második napja nem szól hozzám, és nem is eszik a főztömből. Kérlek hanyagoljátok a kioktató választ, magam is tudom, hogy hülyeséget csináltam.2020. okt. 1. 18:34
11/25 anonim válasza:
Értelek, de tényleg nem ez lett volna a legjobb megoldás. Nőként én is letörném a kezét annak, aki a kocsimhoz nyúl. Szóval hagyd most őt, meg fog békülni, ha pedig nem, akkor itt a részéről nincs szerelem.
12/25 anonim válasza:
Ez amatőr húzás volt. Én inkább úgy piszkáltattam volna meg hogy 30%-al többet mutasson a sebessmérô. :)
14/25 anonim válasza:
A férjed emlékszik a km óra állására? Az azért durva. :D Bár az se piskóta, amit te csináltál... ehhez sokat kell térden dolgozni, hogy elfelejtse... :D
15/25 anonim válasza:
#14 nem pont ugyanott áll a motor, nem pont úgy áll a motor, kit tudja talán van benne gps követő, de nővérem barátjának motorjában fedélzeti számítógép van, szóval az sanszos hogy kb mindent rögzít.
16/25 A kérdező kommentje:
A km óra állásából jött rá, mert minden tankolás után nullázza. De nem is ez a lényeg, mert már a harmadik nap eltelt, és nem szól hozzám. Hétfőn újra elmegy 2hétre, már csak a hétvégét tudnánk együtt tölteni, de ma is elvonult magának.
2020. okt. 2. 15:03
17/25 anonim válasza:
Igazából nem ez volt a legjobb módszer arra, hogy meggátold abban, hogy száguldozik. A motorozás nem életbiztosítás, még kevésbé mint autóval száguldozni. Érthető ha félted. De ezt már tudtad akkor is, amikor összejöttetek, nem? rendben. Próbáltad szép szóval, nem sikerült jobb belátásra bírni.
Viszont a férjed viselkedése sem volt valami szép! Érthető, hogy megharagudott, de neki a motorja fontosabb mint te, vagy a saját élete? És mi lesz, ha már lesznek gyerekeitek is. Akkor is kockára teszi az életét, a testi épségét?
Neki is át kellene gondolni ezt az egészet, a jövőre nézve is...
19/25 anonim válasza:
Igen utolsó. Válási ok a nőnek. Ekkora öntelt bunkó nem lehet a pasi, hogy belássa, meg kellene beszélni. A felesége félti és szereti és nem maradt más eszköze. Helytelen, de a férfi mit tett azért, hogy a nő ne aggódjon folyamatosan miatta? Semmit, lesz.rta az egészet.
20/25 anonim válasza:
Válási ok a férfinak, egészen pontosan. Mert a férj mi fenét tehetne ezért, hogy a nő ne aggódjon ? Nyilván nem fogja abbahagyni csak azért, mert ő aggódik. A hisztit meg amúgy is figyelmen kívül kell hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!