Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jól gondolom, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy a férfiak csak ezért házasodnak meg, hogy legyen egy nő, aki főz most takarít rájuk, és legyen kit dugniuk, a nők meg azért, hogy legyen kitől gyerekük, és hogy ne egyedül öregedjenek meg?

Figyelt kérdés

Őszintén: a férfiak úgymond egy anya pótlékot keresnek egy nő személyében, aki ugyanúgy ellátja őket, mint az anyjuk, és akit lehet dugni is. Nem a két kezükre vannak szorulva.

A nők pedig azért élnek együtt egy férfival, mert nehezen viselik a magányt, és inkább élnek egy rossz kapcsolatban, minthogy egyedül öregedjenek meg, amikor már egy férfinak sem fognak kelleni.

Továbbá, a nőkben benne van az anyai ösztön is - a gondoskodás valakiről - és ezért is viselik nehezen, ha nem tudnak senkiről gondoskodni.

A szerelem az csak gyorsan elmúló rajongás a másik nem irányàba. Egy hamis érzelem. Egy átverés.

2020. szept. 26. 12:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
82%

Jól gondolom, hogy ...... csak ezért ........

Nem.

Szívesen. xD

2020. szept. 26. 12:48
 12/25 anonim ***** válasza:
92%

Engem a férjem tuti nem ezért vett el, mert nem szolgáltatja ki magát. Felnőtt, önálló ember, részt vesz az otthoni feladatokban, nem a kanapén dögölve dirigál. Lehetne nálam ilyennel próbálkozni, de nem lenne hosszú kapcsolat.

Ami pedig engem illet, inkább vagyok egyedül, mint szar kapcsolatban. És igen, a gyerekeim körül szívesen ugrálok, de egy felnőtt férfit nem fogok kiszolgálni. Nyilván ha főzök, akkor neki is, az ő ruháit is kimosom, de elvárom, hogy ez kölcsönös legyen.

32N

2020. szept. 26. 12:57
 13/25 anonim ***** válasza:
91%
A férjem közösen csinálja velem mindegyiket és a szexuális étvágya sem túl nagy. Hmm, valamit nagyon jól csinálok, de nem tudom, mit. Mégis megkérte a kezem. 🙃
2020. szept. 26. 13:00
 14/25 anonim ***** válasza:
88%
Ja és gyereket sem akarunk természetesen.
2020. szept. 26. 13:00
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm, az én párom valahogy nem iylen. Főz, mos, tereget, vasal, mosogat, bár azt nem szeret, takarít.

Az anyukája arra nevelte, hogy legyen önálló, ne függjön egyetlen egy nőtől sem.

Megmutatta neki, hogy kell használni a mosógépet, a vasalót.

Mivel én többnyire későbbre érek haza, mint ő, ezért neki van ideje ezekre a dolgokra.

Ha nem csinálja meg, akkor én szoktam reggel munkába menet előtt.

Nincs semmi kiosztva senkire. Aki észreveszi, hogy valamit rendezni kéne a háztartásban, az megcsinálja. Vagy ha nagyon hullák vagyunk, akkor szoktunk egy hétvégi napot kitűzni, és együtt átnyaljuk a házat.

2020. szept. 26. 13:05
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

A fene sem tudja.

Mi 30 éve vagyunk együtt. 27 házasság. Mindent megcsináltam magamnak. Mindig részt vettem a háztartási munkában is. A gyerekekkel is 100%-ban foglalkoztam. A feleségem is.

Az igaz, a feleségem gondoskodó típus. De szerintem nem azért vett el. Ő kérte meg a kezem.. Anno. Én biztosan nem bántam meg. Szerintem ő sem.

2020. szept. 26. 13:06
 17/25 anonim ***** válasza:
57%
Sajnos tapasztaltam ezt...de nem mindegyik ilyen.
2020. szept. 26. 13:15
 18/25 anonim ***** válasza:
87%

Visszakérdeznék. Van tapasztalatod szerelem, házasság terén, vagy csak kívülállóként alkotsz véleményt? Degradálva mindkét nemet, meg a párkapcsolatot, házasságot, mint intézményt, létformát.

Nem gondolod jól, mert általánosítasz. Mert te is valamelyik nemhez tartozol, ebből adódóan vagy ez, vagy az te rád is igaz. Vagy te vagy a kettő között lévő kivétel? :D

2020. szept. 26. 13:33
 19/25 anonim ***** válasza:
41%

SOKAN, a pénz és a lakhatás miatt.

Nem aranyásó lány - milliomos pasi kombóra gondolok, hanem arra, hogy könnyebb 2 személynek fizetni a villanyt, meg a többit.

2020. szept. 26. 13:43
 20/25 anonim ***** válasza:
87%
Rosszul gondolod, mert nálunk például én végzem a házimunka nagy részét, mert több szabadidőm van a munkaidő beosztásom miatt. 47F
2020. szept. 26. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!