Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha még 26 évesen egyáltalán nem gondolkodom a házasságon, családalapításon?
Most vegeztem az egyetemen, oktoberben kezdek el teljes allasban dolgozni, ergo meg nincs is sok felretett penzem. Ismeroseim koreben ket vegletet latok: lany ismeroseim kb fele ebben a korban hazasodik, masik reszuk kapcsolatban el de nincs ilyen tervuk, mig egy reszuk szingli. (Most itt kifejezetten a velem egykoruakra gondolok.)
Fiuk eseteben inkabb ritkabb, ha 26 evesen hazasodnanak? Ti mit gondoltok az egeszrol? Nagyon el leszek kesve, ha mondjuk 10 ev mulva lesz csak olyan baratnom, akivel hosszutavon is terveznek?
Férjem 18éves kora óta dolgozik, azóta eltartja magát (segítség nélkül, az anyja kidobta stb...)
24volt mikor megismerkedtünk, összejöttünk. 4éve voltunk együtt (tehát 28volt már akkor) mikor én már igencsak házasodni, gyereket vállalni szerettem volna (25voltam). Adott volt minden. Fix munkahelyek, saját lakás, autók.... szóval ez sem volt indok, mégsem akarta még. 30at betöltötte, mire megérett rá. Akkor esküvő, és utána a gyerek. Most 1éves a fiunk. Férjem 32.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy erre nem csak az anyagi feltetelekre van szükség, hanem nem mindenki érzi úgy huszonévesen, hogy ő már szeretné ezt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!