Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Baj ha még 26 évesen egyáltalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha még 26 évesen egyáltalán nem gondolkodom a házasságon, családalapításon?

Figyelt kérdés

Most vegeztem az egyetemen, oktoberben kezdek el teljes allasban dolgozni, ergo meg nincs is sok felretett penzem. Ismeroseim koreben ket vegletet latok: lany ismeroseim kb fele ebben a korban hazasodik, masik reszuk kapcsolatban el de nincs ilyen tervuk, mig egy reszuk szingli. (Most itt kifejezetten a velem egykoruakra gondolok.)

Fiuk eseteben inkabb ritkabb, ha 26 evesen hazasodnanak? Ti mit gondoltok az egeszrol? Nagyon el leszek kesve, ha mondjuk 10 ev mulva lesz csak olyan baratnom, akivel hosszutavon is terveznek?

2020. szept. 9. 20:46
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
nem baj de annyi a lenyeg hogy elj amig lehet es nem vagy hazas :)
2020. szept. 9. 22:06
 12/14 A kérdező kommentje:
3-as: hány éves vagy most jelenleg? Szeretnék barátnőt, de az élet úgy hozta, hogy jelenleg szingli vagyok. Nem tervezek vegetálni, szeretnék írni munka mellett egy doktori disszertációt, utazni, sok év munkatapasztalatot szerezni. Sok mindenben tudatos vagyok, de kapcsolatok terén nem tervezek előre, lesz ami lesz úgy vagyok vele. De pl. tudom, hogy család vagy gyerek mellett jóval nehezebb lenne doktorit írni, kiköltözni külföldre dolgozni (covidot most felejtsük el), ezért se gondolom, hogy néhány éven belül megházasodnék. Persze ha 6 év múlva úgy érzem, hogy eléggé felnőttem, lenne olyan barátnőm, akivel el tudnám képzelni az életem, akkor valószínűleg belevágnék a házasságba.
2020. szept. 9. 23:19
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Férjem 18éves kora óta dolgozik, azóta eltartja magát (segítség nélkül, az anyja kidobta stb...)

24volt mikor megismerkedtünk, összejöttünk. 4éve voltunk együtt (tehát 28volt már akkor) mikor én már igencsak házasodni, gyereket vállalni szerettem volna (25voltam). Adott volt minden. Fix munkahelyek, saját lakás, autók.... szóval ez sem volt indok, mégsem akarta még. 30at betöltötte, mire megérett rá. Akkor esküvő, és utána a gyerek. Most 1éves a fiunk. Férjem 32.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy erre nem csak az anyagi feltetelekre van szükség, hanem nem mindenki érzi úgy huszonévesen, hogy ő már szeretné ezt.

2020. szept. 10. 08:25
 14/14 anonim ***** válasza:
67%
Nem baj, ha ez mellé olyan barátnőt találsz, aki partner ebben és nem szeretne szintén házasságot meg gyerekeket. Vagy egy nálad sokkal fiatalabbat, aki még nem gondolkozik ilyenen.
2020. szept. 10. 11:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!