Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha még 26 évesen egyáltalán nem gondolkodom a házasságon, családalapításon?
Most vegeztem az egyetemen, oktoberben kezdek el teljes allasban dolgozni, ergo meg nincs is sok felretett penzem. Ismeroseim koreben ket vegletet latok: lany ismeroseim kb fele ebben a korban hazasodik, masik reszuk kapcsolatban el de nincs ilyen tervuk, mig egy reszuk szingli. (Most itt kifejezetten a velem egykoruakra gondolok.)
Fiuk eseteben inkabb ritkabb, ha 26 evesen hazasodnanak? Ti mit gondoltok az egeszrol? Nagyon el leszek kesve, ha mondjuk 10 ev mulva lesz csak olyan baratnom, akivel hosszutavon is terveznek?
10 év? Mit akarsz addig csinálni? Vegetálgatsz egyedül, vagy kiéled magad? Egyikre sem tudsz tervet készíteni, mert azt nem tudod aggyal eldönteni, hogy kiélted-e magad, vagy sem. Azt érzed. A nem akarok barátnőt meg úgyis felülírja az élet, én sem akartam, és ma van egy 5 éves gyerekem.
Tudod, ember tervez, isten végez, tartja a mondás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!