Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van alapja az én gondolatomnak? Zavarhatja a plusz súlyom?
Terhesség alatt feljött rám 12 kg. 8 hetes a babám, a 6 hetes vizsgálaton mindent rendben találtak. A férjem mióta megszületett a lányunk, nem kezdeményezett, csak én nála, és 2x visszautasított, mert ő "fáradt", de azért hajnali 2-ig fent volt.
Tegnap előtt mondtam neki, hogy elkezdek majd edzeni. Nagy érdeklődve kérdezte, hogy mit fogok csinálni, hogy fogok edzeni. Ez fura volt nekem, hogy így elkezdett kérdezgetni. Tegnap edzettem, ma meg olyan izomlázam volt, hogy alig bírok menni. Ha ráedzettem volna, begyulladt volna. Ma hazajött, kérdezte, hogy edzettem-e. Erre kicsit kiakadva elkezdett kérdezgetni, hogy miért nem edzettem, meg mi az, hogy nem edzettem.
Szerintem zavarja a plusz súlyom és már nem kíván, azért akarja, hogy edzek. Szerintetek?
"Azért nehogy már másfél évet kelljen mindenkinek várnia a szexszel! Ez hülyeség."
Olvasd már el a leírást. A kérdező (nő) kezdeményezett, de elutasítást kapott. Szó sincs szexmegvonásról, apucinak nem tetszik valami.
Varrjanak téged össze 13 öltéssel végbélen BELÜL, majd szólj, hogy mikortól nem kellemetlen a kakilás!
Mindenkinek máshogy regenerálódik a teste és mindenki testére máshogy hat a szülés. Akinek több baja volt, vagy lassabban regenerálódik, az lassabban lesz kész szexelni.
Képzeld már el, hogy a testeden belül varrnak, mert bent darabokra szakadtál, majd ott kell a forradás helyén készen állnod durva böködésre(szex), és még élvezned is kellene, mert amúgy sima erőszak.
Mikor állnál rá készen? Voltál már valaha műtve?
"Cukik" itt egyesek, már ha a tudományos oldalról nézzük sem egyszerű a legelején leadni a felesleget, ha nem vagy __genetikailag szerencsés__:
- az izomláz megváltoztatja a tej ízét, a baba elutasíthatja --> marad a lightos kardió, az meg csodákat nem tesz magában.
- szoptató nőknek nem ajánlott 1800 kalória alá menni
- keto, vagy lényegesen alacsonyabb szénhidrátbevitel kilőve szoptatás alatt
- időszakos böjt megint csak kilőve
Persze vannak olyanok, akik vagy tényleg jó géneket örököltek és mindent lement róluk egyből vagy szoptatás alatt, vagy mert presztízsből/munkájukból kifolyólag (modellek, színészek, stb.) elkezdenek ismét keményen edzeni. Azért náluk vagy a tápszeres táplálás követi ezt, vagy szoptatódajka, esetleg vásárolt anyatej.
Egyik sem ördögtől való, de kérdem én, ha megfordítjuk, mi a fontosabb?
Anyukának megélni az anyaságát, a lehető legtöbbel táplálnia a kicsit amivel tudja, ahogy és ameddig tudja és akarja?
Vagy apunál a teljes rugalmasság hiánya, és hogy az ő vizuális ingerei __azonnal__ ki legyen elégítve (hisz nem elég apunak, hogy az asszonyka elkezdett tornázni, __minden nap__ tornázzon, hogy mihamarabb jó alakja legyen!) ?
Fura hogy egy házasságban ennyi tolerancia nincs, akkor inkább beszélnék meg hogy most még 1-2 hónapig nem lesz akció.
De egy 8 hetes szopós gyereknél miről szóljon minden, ha nem a gyerekről? Láttál már ekkora gyereket? Annyit tud, hogy felveszi az anyjával a szemkontaktust meg az ismertebb arcokra rámosolyog, egyébként az anyja csecsén vagy/és vállán lóg 0-24-ben. Kolléga felesége ekkor kezdett regenerációs(!) tornába (császár után), és a kolléga panaszkodott, hogy mennyire szégyellte magát, mert arra a 40 anyamentes percre is alig bírta lekötni a gyereket, és hogy mennyire tiszteli a feleségét, hogy ezt csinálja 0-24-ben. Így is hozzá lehet állni.
Nem kell a hároméves szőröstökű kölök mögé bújva zsíros hajjal meg 20kg túlsúllyal igénytelenkedni, de egy 8 hetes gyerek mellett nem az lesz a prioritás, és marhára nem egészséges párkapcsolatra utal, ahol a férfi támogatás helyett még frusztrációt ver az asszonyba.
38: fordítva ülsz a lovon, 8 héttel szülés után csak egy elmebeteg hiszi, hogy az asszony majd úgy fog kinézni, mint szülés előtt. Ha 12kilót hízott, hát annyit hízott, le fogja adni fél év alatt apránként. Ha valaki nem tudja elfogadni hogy ez az időszak nem apu pöcséről szól, akkor húzzon a kvaanyjapcsájába, vagy ne csináljon gyereket az asszonynak. A gyerek áldozatokkal jár, nem a családi autó pofás kiegészítője szexistennő anyuval.
A mártírkodás meg akkor lenne, ha a kérdező az egyéves gyerek mellett nulla próbálkozással sipítozna, de itt csak annyit írt, hogy edzett és az izomláz után másnap nem edzett, amiért számon lett kérve. Ami tök normális, mivel aki edzett már valaha az tudja, hogy a napi terhelés RONT. Hogy mi a valóság és mennyi a ferdítés, azt nem tudom, de pont anno sóhernorbi beszólása után nem lepne meg, ha férfiak ezrei élnének ilyen sötét ködben.
A hozzáállásod katasztrófa, és őszintén remélem, hogy nő vagy, így csak önmagad tudod terrorizálni saját akaratodból, nem az asszonyt.
"Szépen apukát is be lehet fogni a gyereknevelésbe, és akkor tud tornázni meg ugra-bugrálni. "
Ebben viszont egyetértek, bár tapasztalataim szerint pont ez a fajta pasas az, akinek szinten aluli anyu ugrabugrálásának idejére vigyázni a gyerekre, mert kicsinálja az idegeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!